En sheriff i Maryland fordømmer Amerikas åpne sørlige grense etter at en ulovlig innvandrer ble arrestert fredag og siktet for voldtekt og drap på Rachel Morin som var mor til fem barn.

Victor Antonio Martinez var allerede etterlyst for drapet på en kvinne i hjemlandet El Salvador. Han ble pågrepet på en bar fredag kveld i Tulsa, Oklahoma, og etterforskerne sier at et tips til politiet og DNA-bevis gjorde det mulig for dem å spore ham opp.

Sheriff Jeffrey Gahler i Harford County der Rachel ble drept sa at den illegale innvandreren Victor Antonio Martinez Hernandez (23) aldri burde ha kommet inn i landet og at han flyktet fra El Salvador fordi han var ettersøkt for drapet på en kvinne. Flere medier skriver at han var medlem av en kriminell gjeng, men det er ikke verifisert enda.

Han prøvde å komme inn på lovlig vis, men ble avvist, sa sheriff Gahler. Det stoppet ham ikke og siden USA har en så porøs grense, krysset han lett grensen på ulovlig vis. Han ble tatt tre ganger, skriver New York Post og den fjerde gangen kom han seg inn i landet uoppdaget.

Da Rachel ble funnet av en venninne og hennes far, var hun naken og slått så brutalt at høyre side av ansiktet hennes var borte.

Hun lå på ryggen, helt naken, og hadde brutale hodeskader … det så ut som om hodet hennes hadde blitt knust med en stein, sa Michael Gabriszeski til Daily Mail om det opprivende øyeblikket da stedatteren hans, Cecilia, fant sin 37 år gamle venninne i en avløpstunnel på Ma & Pa Heritage Trail i Bel Air søndag ettermiddag.

Gabriszeski sa at det så ut som om morderen prøvde å slette identiteten hennes fordi høyre side av ansiktet hennes var borte.

Morins nakne og forslåtte kropp ble funnet ved stien den 6. August. Den 37 år gammel kvinnen hadde forsvunnet dagen før mens hun jogget i Bel Air, en rolig og vanligvis trygg by ca. 30 kilometer nordøst for Baltimore. Hun ble meldt savnet av kjæresten.

Et par uker etter at hun ble drept, kunngjorde myndighetene at DNA fra den mistenkte morderen matchet en mann som overfalt en ni år gammel jente og hennes mor i Los Angeles i hjemmet deres i mars. Han brøt seg inn i hjemmet midt på natten og overfalt familien i huset før han ble jaget ut, men han etterlot seg en caps på stedet.

Da offentliggjorde Los Angeles Sheriff en video fra inngangen til ofrene i byen og ba publikum om hjelp til å identifisere mannen på videoen i forbindelse med drapet på Rachel Morin.

I februar offentliggjorde sheriffen i Hartford en politiskisse av den mistenkte.

Sheriff Gahler var gjest på Fox News og kritiserte grensepolitikken som lot Martinez Hernandez streife fritt rundt i hele USA etter å ha kommet ulovlig inn i landet i februar 2023. Bare en måned tidligere var han etterlyst i El Salvador for drap.

Gahler sa at drapet lett kunne vært forhindret og at det er helt vanvittig at vi har en innvandringspolitikk som tillater at drap som på Rachel skjer.

Sheriffen sa at det ikke er dødsstraff i Maryland, men han håper Martinez Hernandez vil råtne i fengsel for sine forbrytelser. Gahler fortsatte med å si at det er nødvendig med en tverrpolitisk innsats for å løse problemene ved grensen som har herjet i flere tiår.

Grensen har aldri vært sikrere enn da president Trump var i embetet, men det har vært et problem helt tilbake til mine 40 år i politiet, sa han.

Trump uttalte seg om Morins død på Truth Social mandag, og sammenlignet den med mordet på Georgia-studenten Laken Riley og la skylden på president Biden:

Rachel Morin jogget i Maryland, akkurat som Laken Riley i Georgia, da hun ble brutalt drept av et illegalt monster som var ettersøkt for drap i El Salvador og flyktet til USA fordi han visste at Crooked Joe ville slippe ham inn. Nå vil Rachel Morins fem små barn vokse opp uten sin mor fordi Crooked Joe nekter å stenge grensen.

– Du har blod på hendene

Kjøp «Europas underlige død» her.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.