En reklame som legger skylden for den siste tidens høyprofilerte drap på amerikanske kvinner på president Bidens grensepolitikk, vil bli sendt to ganger til seere i vippestatene under CNNs debatt torsdag kveld.

Building America’s Future, en konservativ ideell organisasjon, twitret den ett minutt lange annonsen onsdag med bildeteksten:

Joe Bidens åpne grenser – et mareritt for amerikanske kvinner. #SayHerName.

– Det bare fortsetter å skje. Laken Riley var ikke den første, og i Joe Bidens Amerika vil hun dessverre ikke bli den siste, sier en kvinnestemme i reklamen.

Høyprofilerte drap på unge kvinner begått av illegale innvandrere har vært en del av den nasjonale samtalen de siste ukene. En av dem var drapet på Rachel Morin, en 37 år gammel kvinne fra Maryland som ble voldtatt og drept i Bel Air.

Victor Martinez Hernandez, en ulovlig innvandrer fra El Salvador som allerede er anklaget for drap i hjemlandet, ble arrestert i Oklahoma denne måneden. Kvinnen i videoen sier:

Illegal innvandrer Victor Hernandez: Han var etterlyst for drap, men Biden slapp ham inn.  Nå er han tiltalt for å ha voldtatt og slått i hjel fembarnsmoren Rachel Morin.

Rachel Morin, Laken Riley og utallige andre. Joe Bidens åpne grense, et mareritt for amerikanske kvinner.

Morins mor kritiserte nylig Biden-administrasjonens grensepolitikk i et intervju med Fox News, skriver New York Post.

– Det er som om de later som om disse innvandringsproblemene ikke eksisterer, og som om folk ikke blir skadet og drept på grunn av politikken deres.

Reklamen er en hard anklage mot Biden som forsøker å appellere til både kvinnelige velgere og velgere i vippestatene.

Reklamen vil bli vist i Arizona, Georgia, Michigan, Nevada, North Carolina, Pennsylvania og Wisconsin – alle viktige vippestater i presidentvalget.

Building America’s Future har tidligere anklaget CNN for å nekte å vise en lignende reklame, med fokus på drapet på Laken Riley fra Georgia, under Bidens siste State of the Union-tale.

Organisasjonen viser også deler av annonsen på reklametavler og 2D-projeksjoner på kjente bygninger i de største storbyområdene i Atlanta, Georgia, Greensboro, North Carolina og Philadelphia, Pennsylvania.

Drapet på Rachel Morin

Kjøp «Europas underlige død» her.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.