En domfellelse av den tidligere presidenten på grunn av anklager om svarte penger vil øke oppslutningen i Michigan, North Carolina, Georgia og Florida

Donald Trump vil få økt oppslutning i fire viktige vippestater dersom han blir funnet skyldig i Stormy Daniels-rettssaken, viser en ny meningsmåling utført av Redfield & Wilton Strategies for The Telegraph.

Velgere i flere av områdene der presidentvalget i november skal avgjøres, sier at det er mer sannsynlig at de vil stemme på Trump hvis han blir funnet skyldig i å ha forfalsket forretningsdokumenter for å skjule et påstått seksuelt møte med pornostjernen Daniels.

Trump risikerer 20 år i fengsel på grunn av anklagen om hysjpenger. Men amerikanerne ser ut til å mislike Biden-regimets utbredte bruk av lawfare mot sine politiske motstandere.

I Michigan, North Carolina, Georgia og Florida var det flere velgere som sa at det var mer sannsynlig at de ville stemme på Trump hvis han ble funnet skyldig, enn det var velgere som sa at det var mindre sannsynlig.

Trump har en klar ledelse i flere av de viktige vippestatene, så Biden forventes å ta i bruk absolutt alle midler for å sikre USAs demokrati, som ifølge Biden & co kun kan opprettholdes med en ettpartistat hvor Demokratene har kontrollen.

Philip van Scheltinga, forskningsdirektør ved Redfield & Wilton Strategies, sier i en kommentar:

– Våre meningsmålinger viser tydelig at amerikanske velgere ønsker et valg som avgjøres av dem selv, ikke av domstolene.

– Det er ikke så overraskende at flere velgere sier at det er mer sannsynlig at de vil stemme på Trump hvis han blir dømt, med tanke på hva som har skjedd de siste årene.

– For de fleste amerikanere er denne saken nok et eksempel på de mange harde kampene mellom Trump og hans motstandere.

– En domfellelse vil ikke endre velgernes oppfatning, men det vil heve innsatsen i dette valget til et nytt nivå.

Valget avholdes 5. november. Det blir kanskje et av de viktigste valgene i amerikansk historie.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som ebok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.