Professor i menneskerettigheter Abdel Salam (48) tok fri fra jobben ved universitetet i Minnesota i april for å lede abandonbiden24.com. De vil sørge for at Biden ikke vinner i november. Grunnen er støtten til Israels krigføring. Salam vil heller ha en Trump-seier.

Hvis muslimene kan vise sin makt i vippestatene, vil de kunne tvinge Demokratene til å bli et propalestinsk parti, er teorien.

Salam har regnet ut at Biden allerede har tapt. Han kan ikke vinne hvis amerikanske muslimer boikotter ham.

Han sa at han og andre AbandonBiden-ledere evaluerer tredjepartskandidater og planlegger å komme med en anbefaling i sommer. Og hvis Trump vinner på grunn av deres arbeid, «er den store gaven som vil komme ut av å straffe presidenten, at et helt parti … blir et pro-palestinsk parti mot okkupasjonen og vil begynne å lete etter rettferdighet mye mer aggressivt enn vi har gjort tidligere», sa Abdel Salam.

Demokrater som ville markere protest mot Biden i primærvalgene, stemte «uforpliktet». Over en halv million avga en slik stemme. Det er nok til å vippe valget i vippestater.

Listen to Michigan-kampanjen, som startet bevegelsen, bemerker at trusselen mot Biden er at disse velgerne vil bli hjemme i november, med mindre det skjer en større endring i hans politikk. Til tross for at Biden i april krevde våpenhvile fra Benjamin Netanyahu og truet med å holde tilbake våpen fra Israel, vedvarte bevegelsen i demokratenes primærvalg i Maryland 14. mai, og med valget i november mindre enn seks måneder unna, begynner tiden å renne ut for ham.

Kampanjen arbeider målrettet mot bestemte vippestater:

Selv om Maryland ikke er realistisk i spill for Republikanerne, utgjør bevegelsen i Michigan og andre svingstater, der marginene mellom Trump og Biden var knappe i 2020, en ekstrem fare for Demokratene og Biden, spesielt ettersom meningsmålingene indikerer at Trump allerede leder i mange av disse statene.

På gruppens nettside, Abandonbiden24.com, står det at de har siktet seg inn på Arizona, Florida, Georgia, Michigan, Minnesota, North Carolina, Nevada, Pennsylvania og Wisconsin.

Jaylani Hussein, som sitter i det nasjonale Abandon Biden-styret sammen med Salam og tre andre, peker på Arizona, Georgia, Michigan og Wisconsin som delstater der den muslimske stemmen virkelig kan påvirke valgresultatet.

«Regnestykket vårt viser akkurat nå at Biden ikke har noen mulighet til å vinne», sier Hussein til Tribune.

Det som er mest overraskende, er at amerikanske muslimer ikke bare avstår fra å stemme Biden, mange av dem vil stemme Trump.

Trump får per i dag 57 prosent i vippestatene, mot Bidens 25 prosent.

 

https://www.breitbart.com/2024-election/2024/05/25/muslim-activists-lead-abandon-biden-movement-in-9-swing-states-to-thwart-presidents-reelection/

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.