To migranter fra Venezuela er arrestert etter å ha voldtatt og drept en 12 år gammel jente i Houston, Texas. Det er ukjent hvordan de ankom USA.

Johan Jose Rangel Martinez (21) og Franklin Jose Pena Ramos (26) år ble torsdag arrestert og siktet for drap av Houston Police Department i forbindelse med voldtekt og drap på 12 år gamle Jocelyn Nungaray.

Martinez og Ramos er opprinnelig fra Venezuela, bekrefter politiet. Spørsmål om når og hvordan de først kom til USA, ble henvist til Department of Homeland Security (DHS).

Foto: Facebook/ Houston PD

Overvåkningsvideoer viser Jocelyn  forlate en 7/11-kiosk i nærheten av åstedet sammen med Martinez og Ramos, skriver Breitbart News.

Mellom kl. 01.00 og 02.00 hevder politiet at Martinez og Ramos kvalte Jocelyn til døde, voldtok henne og etterlot liket hennes i en bekk ved en bro.

Slike drap er ikke uvanlig, man kan bare referere til noen få eksempler. Et annet eksempel er fra samme avis samme dag, som forteller om familien til Rachel Morin, som ble dypt rørt da de ble oppringt av Donald Trump som ville kondolere etter at deres datter ble voldtatt og drept av en gangster fra El Salvador, som skal være tilknyttet den beryktede gjengen MS-13.

Rachel Morin fra Maryland hadde fem barn.

Rachel Morin ble 37 år gammel og etterlater seg fem barn. Foto: Facebook

Torsdag sa Morins mor Patty og familiens advokat Randolph Rice at Trump hadde ringt dem for å kondolere for tapet deres.

– Jeg er dypt rørt over president Trumps vennlighet og omtanke, sa Patty Morin.

– Han var oppriktig og ville virkelig vite hvordan familien vår hadde det. Han spurte om Rachel og viste oppriktig medfølelse med hennes alt for tidlige død. Hans ord ga meg trøst i denne svært vanskelige tiden.

Rice sa at familien var svært takknemlig for at Trump ringte dem.

– Handlinger som dette viser hvor mye han bryr seg om amerikanerne. Hans omsorg for Rachels familie og hans vilje til å ta personlig kontakt var en stor trøst for familien og betyr mye for oss alle.

Drapsmannen, 23 år gamle Victor Antonio Martinez Hernandez, er pågrepet og tiltalt for drap. Han ankom USA illegalt i februar 2023. Han skal ha rømt fra El Salvador da han ble tiltalt for drap av en ung kvinne i hjemlandet. En måned senere ble han ønsket velkommen inn i USA av Biden-regimet.

Alejandro Mayorkas, som leder Department of Homeland Security (DHS) og er ansvarlig for å trygge grensene, forsøker å gi all skyld til de kriminelle monstrene Biden-regimet bevisst har sluppet inn i USA.

– En kriminell er ansvarlig for den kriminelle handlingen, sa Mayorkas til CNN.

– Forbryteren som begikk denne avskyelige handlingen, bør stilles til ansvar i lovens fulle utstrekning, og det med makt. Det er mitt svar.

Mayorkas har helt rett: Det er kriminelle som har skylden for disse drapene. Problemet er bare at de verste kriminelle sitter i Det hvite hus.

Kjøp «Dumhetens anatomi» av Olavus Norvegicus! Kjøp eboken her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.