To menn med «arabisk utseende» er etterlyst av politiet i Tyskland etter at ei ung mor skal ha blitt voldtatt i en skolegård. Dette melder Remix News og Breitbart News.

Ifølge informasjon innhentet av avisen Welt, ventet den tyske kvinna utenfor barneskolen for å hente barnet sitt da hun angivelig ble utsatt for seksuelle overgrep av to menn.

Politiet behandler anklagene fra kvinna som troverdige. Hun har også beskrevet de to angriperne nøyaktig. Den første mannen omtales som mellom 40 og 50 år og rundt 1,70 meter høy. Han hadde på seg en mørk hettegenser og mørke bukser.

Den andre mannen, som antas å være mellom 20 og 30 år gammel, ble beskrevet som muskuløs og rundt 1,85 meter høy. Han skal også ha hatt en tatovering på underarmen og hadde et ferskt sår på nesen.

En talsmann for politiet sier at den 29 år gamle kvinna ble oppsøkt av de to fortsatt ukjente mennene og tvunget inn på skolens område. Den ene gjerningsmannen holdt henne deretter nede med makt mens den andre voldtok henne. Overfallsmennene skal ha hatt «arabisk utseende» og snakket arabisk under angrepet.

Voldelig kriminalitet på gatene i Hamburg når stadig nye nivåer, ifølge tall publisert av statens innenriksdepartement tidligere i år.

I første halvdel av 2023 var det 193 rapporterte knivstikkinger over hele byen, opp 23,7 prosent fra de 156 som ble rapportert i samme periode i 2022. Antall skytinger steg også, opp 30,9 prosent fra 55 til 72 fra januar til slutten av juni.

I august ble fem kvinner som var på vei hjem fra Hamburg Pride-feiringen brutalt angrepet av fem menn med migrantbakgrunn på et tog.

Tidligere denne måneden skjøt hundrevis av maskerte vandaler fyrverkeri mot politiet og måtte spres med vannkanoner da den katolske festivalen på Allehelgensdag ble forstyrret av demonstranter som sang antisemittiske utsagn.

Gruppen knuste vinduer til bedrifter og satte fyr på søppeldunker. Da de ble møtt med en ordre om å forlate området fra opprørspolitiet, siktet vandalene på politiet med raketter og flasker.

Uorden førte til at Dirk Nockemann, parlamentariske gruppeleder for Alternativ for Tyskland (AfD) i Hamburg-parlamentet, etterlyste en «konsekvent nulltoleransestrategi» mot migrantmobber.

Seksuell trakassering av kvinner er blitt et stort problem i Tyskland etter masseinnvandringen de siste årene. I 2022 ble det registrert mer enn to gjengvoldtekter om dagen i gjennomsnitt i landet.

Tyskland: Ny rekord i antall gjengvoldtekter, skjer minst to ganger per dag

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.