Etter at ei 15 år gammel tysk jente ble voldtatt av 9 menn, blir bare en av dem sendt i fengsel. Dette melder avisen Bild via Remix News.

Åtte gjengvoldtektsmenn har blitt satt fri i Tyskland til tross for at de er dømt for voldtekt av ei 15 år gammel jente. Saken vekker oppsikt.

Den regionale ungdomsdomstolen i Hamburg avsa sin dom tirsdag. Bare én voldtektsmann, en iransk innvandrer, ble dømt til to år og ni måneder i ungdomsfengsel, selv om det ble funnet DNA-bevis på offeret fra alle de ni mennene.

Saken går tilbake til 2020, da gjengen ranet en beruset kvinnelig student i Hamburg bypark, voldtok henne gjentatte ganger og filmet hele hendelsen.

Medierapporter indikerer at åtte av de ni voldtektsmennene hadde migrasjonsbakgrunn. Voldtektsmennene kom fra Polen, Egypt, Kuwait, Iran, Armenia og Afghanistan.

Retten slo fast at det 15 år gamle offeret ble dratt inn i en busk i parken i september 2020. Mennene stjal mobiltelefonen og lommeboka hennes. Deretter misbrukte de den unge kvinna seksuelt.

Det ble funnet spor av sæd fra alle mennene på offeret.

Migrantenes advokater hevdet at mennene brukte høye testosteronnivåer som en unnskyldning for gjengvoldtekten.

Iraneren som ble sendt til ungdomsfengsel svarte under rettssaken: «Hvilken mann vil ikke ha det?»

Rettssaken varte i 68 dager og involverte 96 vitner. Eksperter ble også kalt inn for å vitne. Vitner beskrev en video laget under voldtekten, men videoene ble senere slettet, noe som betyr at myndighetene aldri kunne se dem.

Alle de tiltalte, som er mellom 19 og 23 år gamle, fikk betingede dommer, bortsett fra den ene iraneren. Ingen av de andre vil derfor måtte sone noen fengselsstraff.

Dette til tross for at ingen av dem viste noen anger under rettssaken. Det skriver avisen Bild, som var til stede under prosedyren. Dommer var Anne Meier-Goering.

Tyskland: Ny rekord i antall gjengvoldtekter, skjer minst to ganger per dag

Tyskland 2022: Nesten 50.000 ofre for innvandrer­relaterte drap, vold­tekter, ran og overfall

Forhåndsbestill «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone her!»

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.