Gruppevoldtekter nådde nok en ny rekord i Tyskland i 2022. Da ble det registrert mer enn to gjengvoldtekter om dagen i gjennomsnitt. Dette melder Remix News.

Tallene er blitt publisert av den tyske regjeringen etter en forespørsel om informasjon fra partiet Alternativ for Tyskland (Alternative für Deutschland, AfD).

Dataene viser at det registrerte antallet gjengvoldtekter i Tyskland i år 2022 var 789. Dette utgjør mer enn to gruppevoldtekter per dag, hele året. I 2017 ble det registrert 380 gjengvoldtekter. Det har altså vært en sterk økning av slike forbrytelser i de siste årene, etter at regjeringen Merkel i 2015 og 2016 slapp inn store mengder av hovedsakelig muslimske migranter.

50 prosent av alle gjengvoldtekter i Tyskland blir begått av utlendinger, som utgjør 14 prosent av befolkningen. Remix News har tidligere rapportert at personer med innvandrerbakgrunn, eller til og med de med dobbelt statsborgerskap, som teller nesten 4 millioner mennesker, blir oppført som «tyske» i statistikken.

Det er derfor ikke klart hvor stor prosentandel av disse voldtektene som ble begått av etniske tyskere. Mange av de best dokumenterte gjengvoldtektene har derimot involvert utenlandske menn, med tyske kvinner som ofre.

Partiet Alternativ for Tyskland (AfD) påpeker at disse tallene nok en gang dokumenterer at det finnes en direkte sammenheng mellom masseinnvandring og kollaps av indre sikkerhet. Forsøk på å avvise en sammenheng mellom innvandring og kriminalitet er løgn. De viktigste opprinnelseslandene til utlendinger mistenkte for gjengvoldtekter var igjen Syria og Afghanistan.

Man kan se samme trend i land som Danmark, Norge, Sverige og Finland. Selv den svenske statskanalen SVT har innrømmet at majoriteten av de som blir dømt for voldtekter i Sverige er født i utlandet. Nesten alle gjengvoldtekter i landet blir begått av utenlandske menn. Likevel ble professor Kristina Sundquist og hennes kolleger sterkt kritisert fordi de i en undersøkelse bekreftet det samme.

I Italia er migranter ansvarlige for nesten halvparten av alle voldtekter. Østerrike har også rapportert tilsvarende tall.

Frankrike: Voldtektsmann fra Algerie er «sjokkert» over å bli dømt for voldtekt

«Ahmed» dømt for grov voldtekt av «Eline» (16) – slipper fengsel 

9 år gammel svensk jente påført hjerneskader av afrikaner, får lite hjelp fra myndighetene

Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet» her! Du kan også kjøpe e-boken her.

Kjøp Ruud Koopmans’ bok her!

Kjøp Jean Raspails roman «De helliges leir» her! Du kan også kjøpe den som e-bok her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.