– Man må ikke henge seg opp i tall, prognoser, rapporter og grafer. Det er ikke alltid det som treffer, sier den Emmy-vinnende journalisten Agnes Walton til Journalisten.no. Hun synes det behøves mer fokus på følelser.

Men her må publikum trå varsomt. Hvis følelsene dine er feil, blir du kansellert.

Det kan synes som om følelser skal være styrende for lovgivingen i våre naboland også, ettersom Sverige nå vil forby koranbrenning, slik at ingen blir krenket – det vil si, alle utenom dem som er for ytringsfrihet.

Den svenske utenriksministeren snakker nemlig om religionsfrihet, forsamlingsfrihet, ytringsfrihet og retten til å demonstrere er grunnlovsfestede rettigheter i fortid. Samtidig går kristne forsamlinger under jorda i vårt kjære naboland, for det nemlig bare plass til en religion.

Velkommen til Dagsorden.

 

Youtube:

Rumble: Spilleren blir tilgjengelig etter kl. 20:00

Podbean:

 

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.