En gruppe homofile menn som kaller seg The Sisters of Perpetual Indulgence – Søstre av uendelig tøylesløshet – har satt sinnene i kok etter at The Dodgers inviterte dem til en fotballkamp i Los Angeles. De er utspjåket som nonner, en av de få grupper som folk har respekt for. Derfor må de dras ned i søla.

Det var få personer til stede på stadion da søstrene fikk en prideutmerkelse. Først ble invitasjonen trukket tilbake etter protester fra den katolske kirken i Los Angeles. Men det utløste et slikt sinne hos LHBTQ-folket at ledelsen angret seg.

«After much thoughtful feedback from our diverse communities, honest conversations within the Los Angeles Dodgers organization and generous discussions with the Sisters of Perpetual Indulgence, the Los Angeles Dodgers would like to offer our sincerest apologies to the Sisters of Perpetual Indulgence, members of the LGBTQ+ community and their friends and families,» the Dodgers said.

Skjending og provokasjon er blitt et kjennemerke for LGBTQ-folket og det øker avstanden til vanlige mennesker. Det er en reaksjon på gang i USA og Demokratene og mediene kan kalle det ytre høyre så mye de vil. Folk vil ikke ha det.

 

 

 

Ny bok fra Alf. R. Jacobsen. Kjøp boken her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.