Super Bowl er USAs absolutt største sportsbegivenhet. Men også sporten skal marineres av en super-woke venstreside som ødelegger alt de får tak i.

For som i fjor skal det nok en gang fremføres to «nasjonalsanger». Først den egentlige nasjonalsangen, og så en helt egen nasjonalsang for de viktigste amerikanerne, de med riktig hudfarge.

National Football League skal fremføre Lift Every Voice and Sing. Sangen var tidligere kjent som «The Negro national anthem» men kalles nå  «the black national anthem.»

Dette skriver en oppgitt Dennis Prager i American Greatness.

I fjor skapte Kari Lake (R) furore, da hun ble sittende under fremføringen av den såkalte svarte nasjonalsangen. Derfor blir rekkefølgen annerledes i år. Man fremfører først den originale nasjonalsangen, i et håp om at folk som reiser seg for denne forblir stående også under neste låt.

Kari Lake ble sittende da de svartes nasjonalsang ble sunget

Spillerne vil vel knele under fremføringen av den originale sangen, så må de slite seg opp for å hylle de med riktig hudfarge.

NFL-sjefen Roger Goodell vil bli husket som en av de som ødela USA, skriver Prager. Som Washington Times skrev i 2021:

Under Roger Goodell, the NFL has gone far beyond the kneeling; it’s doubling down on ‘social justice.’ In addition to painting more slogans in the end zones and on players’ helmets, the League will be donating $250 million to Black Lives Matter and other activist groups to ‘combat systemic racism and support the battle against the ongoing and historical injustices faced by African-Americans

Slagord  på hjelmene, fokus på «sosial rettferdighet», massiv støtte til BLM og bekjempelse av fantasifosteret systemisk rasisme. Samme året slapp NFL en video med tittelen Football is Gay. Dermed er LGBTQ-mafiaen også dekket inn.

Men Goodell er ikke alene, hele sportsindustrien er preget av den samme galskapen. Prager nevner flere eksempler, blant annet den svarte sangeren Jully Black, som under 2023 NBA All-Star Game endret teksten på Canadas nasjonalsang. I stedet for å synge O Canada! Our home and native land! så hylte hun ut O Canada! Our home on native land!, med ekstra trykk på ordet «on».

Baseball følger opp. Los Angeles Dodgers uttrykte i 2023 sin uforbeholdne støtte til LGBT-aktivistene med navnet Sisters of Perpetual Indulgence. Denne gruppen består av menn som kler seg ut som nonner for å gjøre narr av ekte katolske nonner.

Det er to ting man bør forstå av dette, og ta til seg som lærdom, skriver Prager.

Det første er at venstresiden forsøker å ødelegge USA slik vi en gang kjente dette landet. Målet er splittelse av befolkningen. Å innføre egne nasjonalsanger etter hvilken hudfarge man har er en nasjonal tragedie.

Men man må forstå at dette ikke kun rammer sporten. Venstresiden ødelegger absolutt alle institusjoner som en gang var USAs stolthet: skolene, universitetene, journalistikken, kjernefamilien, den mentale tilstanden blant unge amerikanere er noen eksempler.

Samtidig fungerer ikke grensen, forsvaret forfaller, man angriper forholdet mellom mann og kvinne, patriotisme anses som fascisme, alle edle institusjoner skal knuses.

Sporten er kun nok en amerikansk institusjon som bekrefter utviklingen. Obama, Biden og Demokratene er i ferd med å oppnå målet: Å knuse USA en gang for alle. Derfor fremføres to nasjonalsanger, som et sterkt symbol på den ønskede splittelsen.

E Pluribus Unum is dead. For the left, another touchdown.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som ebok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.