«Kan det skje her i USA? Det skjer her allerede». For kommunismen, eller venstrefascismen, har virkelig grepet taket på USA, som minner stadig mer om Sovjetunionen. Dette skriver Dennis Prager om i American Greatness.

Dennis Prager var en av syv studenter ved Russian Institute of Columbia’s School of International Affairs som valgte å fordype seg i «Communist Affairs». Han trodde den gangen at kommunismen aldri ville få fotfeste i USA.

In my wildest dreams, I never imagined what I was studying would ever apply to the United States of America, the freest country in world history.

Da en yngre Prager tenkte på kommunisme, tenkte han på land som Russland/Sovjetunionen, Kina, Vietnam, Cuba, Kambodsja og Nord-Korea.

Disse landene hadde noe til felles: Alle hadde en lang historie preget av mangel på frihet, og alle (med Cuba som unntak) lå utenfor den vestlige sivilisasjonen.

Men nå ser Prager at han tok feil. Kommunisme, eller venstrefascisme og totaliarisme, infiltrerer USA og Canada, og gradvis Australia og New Zealand.

200 år med frihet, basert på judeo-kristne verdier og fornuft, ga enestående fremskritt og gigantiske prestasjoner – ingenting av dette betyr lenger noe for halve befolkningen i USA eller landets viktigste institusjoner, skriver Prager.

Our universities have become moral and intellectual wastelands—almost as ideologically pure as Moscow State University was in the Soviet era.

Stanford University har syv ganger så mange ansatte i administrasjonen (15.750) som i fakultetene (2.288).

LGBTQ-pesten er langt mer smittsom enn covid-19. Såkalt transinkluderende språk florerer. Harvard Medical School bruker ikke lenger ord som «gravid kvinne», dette er erstattet med fødende person.

Lærere blir fortalt å kutte ut ord som gutt og jente, og lar barna endre navn og kjønnsidentitet uten at foreldrene blir informert.

Barnesykehus utdeler hormonblokkere til barn, noe som kan medføre livsvarig sterilitet. Sunne, fysisk friske barn bli kirurgisk mutilert.

Studenter ved eliteskoler som Harvard og Yale opptrer som om de Komosomol, ungdomsorganisasjonen til det sovjetiske kommunistpartiet. Hvis en konservativ person inviteres til campus, opptrer amerikanske studenter som rene Hitler-jugend.

Ytringsfriheten er i ferd med å forsvinne, uten at det plager nesten halvparten av studentene. De tror ikke på ytringsfrihet, de er opptatt av å straffe hatefulle ytringer, som i praksis betyr alle ytringen venstrefascistene er uenige i.

Since Lenin, no left-wing institution or country has ever allowed dissent, and the Left in America—which is elected and defended by liberals—is no exception.

Fornuften har blitt erstattet av galskap. Både i Ontario og i Oregon har utdanningsmyndighetene erklært at det er rasistisk med kun ett svar på en matteoppgave.

I 2020 ble det kjent at Smithsonian-museet i Washington D.C. definerte objektiv, rasjonell og lineær tenkning, hardt arbeid, kjernefamilien, respekt for autoriteter og forsinket tilfredsstillelse som et symbol på hvithet.

Under pandemien kastet CDC og andre helseinstitusjoner vitenskapen i søppelkassa, tett fulgt av elementær anstendighet. Pårørende fikk ikke lov til å ta farvel med sine nærmeste, som døde i ensomhet. Det samme skjedde for øvrig i Norge, noe som fikk konsekvenser for min familie.

Slike grusomheter kan aldri tilgis.

Doc-TV: Et møte med Dennis Prager

Systematisk barnemishandling en realitet

Lærernes fagforeninger ofret barna og stengte skolene i to år. Myndighetene anbefalte en eksperimentell injeksjon til barn helt ned i 6 måneders alder.

Samtidig forsterkes dommedagsreligonen rundt klimaendringer, som ikke bare ødelegger økonomien, men som også får de unge til å frykte fremtiden. I tillegg presser LGBTQ-tyranniet seg inn i barnas liv helt fra barnehagen.

Resultatet er tapt undervisning, isolasjon, angst, og den høyeste andelen depresjoner og selvmord blant unge amerikanere som noensinne er registrert.

Justisdepartementet og sikkerhetstjenestene i USA ligner mer og mer på sine sovjetiske forløpere. Mediene er minst like lojale mot Demokratene som Pravda og Izvestia var mot kommunistpartiet.

Politiet skal avfinansieres, og George Soros kontrollerer distriktsadvokater som ignorerer grov kriminalitet.

Voldelige og marxistiske grupper som Black Lives Matter og Antifa får herje som de vil, men spaserte du innom Kongressen 6. januar, vanker isolasjon uten tiltale i over to år, og de som faktisk havner i en rettssal dømmes til lange straffer.

En syv år gammel meme om Hillary Clinton kan føre til 10 år i fengsel.

Det er som red. Rustad skriver: Det minner om Moskvaprosessene.

Derfor var det bare et spørsmål om tid før den amerikanske venstresiden arresterte en tidligere president fra opposisjonspartiet. Nå har tiden kommet, med Alvin Bragg i spissen. Bragg er en av mange Soros-finansierte distriktsadvokater.

Det er som jeg skrev i 2021: Rødegardistene marsjerer igjen. Men denne gangen er i ferd med å rasere historiens absolutt beste og mest fungerende demokratier.

Les også:

Kultur­revolusjonen gjentar seg, rødegardistene marsjerer igjen

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.