Popstjernen Christina Aguilera var iført en grønn, juvelbesatt penis, og simulerte masturbering under et Pride-show i LA, som var åpent for alle aldre, inkludert barn

Los Angeles Daily News promoterte showet som en feiring av LGBTQ+, åpent for alle uansett alder. Aguilera var det største trekkplasteret.

Alle barna som deltok fikk virkelig valuta for pengene, i ekte, barnevennlig Pride-ånd. Breitbart utdyper:

The pop star wore the strap-on prop during a duet with singer Kim Petras, who tweeted an image of herself onstage with Aguilera on Saturday night, grabbing the singer by the fake penis. A similar post on her Instagram showed that moment on video, shortly after Aguilera simulated masturbation with the prop.

Aguilera bar flere antrekk med LGBTQ+-temaer i løpet av showet, inkludert et antrekk dekorert som en regnbue, med et transkjønnet flagg over kjønnsorganene.

Popstjernen var tidlig ute med å erklære sin flytende form for seksualitet, da hun allerede i 2010 sa til Out Magazine at hun var tiltrukket av kvinner. Men hun understreket på tidsriktig dannet måte at hun nok trolig aldri kunne innlede et forhold til en kvinne, siden det var så mye østrogen involvert.

– And you know, I love dick. To be honest, that I cannot live without, sa Aguilera den gangen.

Det er virkelig flotte forbilder vår tids barn blir utsatt for. Happy Pride!


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.