Stasi invaderer britisk fotball. En ren etterretning sørget for at Linzi Smith ble utestengt fra Newcastles hjemmebane St. James’ Park. Den lesbiske Newcastle-supporteren var ikke lenger velkommen på tribuner for å følge sitt favorittlag. Anklagen var transfobi.

En spesialenhet som i utgangspunktet var satt opp for å utrydde rasisme ble brukt til å finkjemme Linzi Smiths kommentarer på sosiale medier. Linzi er en homofil kvinnelig Newcastle-fan.

34 år gamle Smith ble sjokkert da han oppdaget at Premier League hadde utarbeidet et dokument som beskriver hvor hun bor, jobber og hvor hun gikk tur med hunden sin. Den 11 sider lange «målprofilen», merket som konfidensiell, inkluderte data om «tilknyttede aliaser» og «sårbarheter».

Transaktivismen viser nok en gang at det de kaller inkludering egentlig er den verste formen for ekskludering. LGBTQ-mafiaen står for det verste homohatet man kan tenke seg. Lesbiske kvinner som nekter å ha sex med personer med penis erklæres for transfober, og dette har pågått i flere år. BBC skrev om dette i 2021.

Some lesbians say they are increasingly being pressured and coerced into accepting trans women as partners – then shunned and even threatened for speaking out.

Tross alt er jo transkvinner de eneste ekte kvinnene som finnes. Slik er dagens retorikk. Nå har fotballen valgt knestående for woke, nok en gang. Det er vel nesten bare sekunder siden idiotene sluttet å knele for de marxistiske og voldelige rasistene Black Lives Matter.

Arsenal og Tottenham på toppen av Premier League, men brukte helgen på å knele for jødehaterne BLM

Lesbiske jenter som ikke vil kose med en penis har fått høre at de er verre enn Hitler. Som Jennie (24).

– I’ve had someone saying they would rather kill me than Hitler. They said they would strangle me with a belt if they were in a room with me and Hitler. That was so bizarrely violent, just because I won’t have sex with trans women.

Jennies forbrytelse var altså at hun som en lesbisk kvinne tiltrekkes av andre kvinner, ikke av perverse menn som later som de er kvinner.

She is taking legal action in an attempt to overturn the ban, arguing that her right to exercise gender-critical views is protected in law, and that the Premier League’s trawl of her personal social media account constituted a breach of data protection laws.


Linzi Smith har ingen tiltale mot seg, men klubben har allikevel valgt å utestenge henne fra tribunen. Hun er ikke lenger velkommen på St. James’ Park. Dette har klubben bestemt etter flere måneder med etterforskning av hennes uttalelser på sosiale medier.

Smith vil ikke gi opp så lett, og angriper klubben juridisk. Hun mener hennes meninger om LGBTQ-galskapen er beskyttet av ytringsfriheten. Som hun sier til The Telegraph:

– Jeg sliter med å tro at dette har skjedd meg. Det er utrolig at de har gått så langt fordi jeg har uttrykt synspunkter som jeg har rett til på min personlige Twitter-konto.

– De har oppført seg som Stasi – det ble gjort i det skjulte, slik at jeg ikke engang visste hva som skjedde.

Selvsagt ble hun fortalt at det dreide seg om inkludering. Men selv har hun blitt ekskludert, trakassert og utestengt.

Hennes store synd er at hun er aktiv i LGB-bevegelsen. Dette er en bevegelse for lesbiske, homofile og bifile som ikke lider av kjønnsforvirring, og ikke aksepterer begrepet Queer (skeiv). Vi har hatt representanter for denne bevegelsen som gjester i Doc-TV.

Doc-TV spesial: Intervju med Christina Ellingsen og Tonje Gjevjon

Transkvinner anklager LGB-bevegelsen for å få dem til å føle usikkerhet. Men hvem er detegentlig som angripes her? Ordet TERF dukker opp: Trans Exclusionary Radical Feminists.

Linzi oppdaget at klubben har etterforsket henne i fire måneder. Selv sier hun at når hun går på en fotballkamp vil hun egentlig bare snakke om fotball. Men klubben mener at noen kan føle seg truet av å sitte ved siden av henne.

Er Newcastle-tribunen oversvømmet av transkvinner som elsker fotball? Merkelig nok tviler jeg.

Lokalt politi oppsøkte Linzi Smith i sitt hjem. Hun nektet først å slippe dem inn, men måtte gi seg da hun ble truet med arrestasjon. Så dagen etter måtte hun møte til forhør hos den britiske utgaven av Stasi.

Opplevelsen gjorde henne svimmel.

– I felt quite dizzy and sick afterwards. I was shaking. I had to sit in my car for about 20 minutes before I could drive.

Linzi har elsket fotball hele sitt liv, og brukt tusenvis av pund på billetter, drakter og andre ting fotballsupportere kjøper for å støtte klubben de elsker. I retur møtes man med hat. Linzi er ikke lenger en pet for Newcastle, for å bruke et lokalt uttrykk.

Hun står for homofiles rettigheter, noe som ikke aksepteres i den nye kjønnsideologien. Et eksempel på hennes krenkende uttrykk på sosiale medier tar tak i nettopp dette. Det er uakseptabelt om du oppfører deg litt annerledes enn andre av samme kjønn.

«It’s like they’re trying to trans the gay away. You’re a young woman who likes sport? YOU’VE BEEN BORN IN THE WRONG BODY!!!! You’re a young man who likes makeup and dressing up??? YOU’VE BEEN BORN IN THE WRONG BODY!!!! Make it make sense.»

LGBTQ-religionen ødelegger alt. Minnet om det fantastiske laget på 90-tallet, ledet av selveste Kevin Keegan, er avgått med døden.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.