LGBTQ-bevegelsens tidligere superhelt Caitlyn Jenner har blitt en vokal motstander av transaktivistenes galskap.

Nylig ble hun intervjuet av John Cleese på hans The Dinosaur Hour og sa det klart og tydelig: Transkvinner er ikke kvinner.

– Jeg lever livet mitt som kvinne. Men jeg er ikke en kvinne. Jeg anser meg selv som en transperson. Det er den jeg er og det jeg er interessert i.

Hun hevdet nå at LGBTQ-miljøet, spesielt transmiljøet, hadde blitt «overtatt … av en liten gruppe svært gale mennesker».

– De er ikke bra for transpersoner generelt, fordi de er så frittalende og sier «transkvinner er ekte kvinner» og de skriker til folk, du kommer ikke noen vei på den måten.

Dette er ikke første gang Jenner bryter med transaktivistene. I 2021 sa hun at det ikke var rettferdig å la menn konkurrere i kvinneidrett. Jenner er mindre woke enn norske statsråder, med andre ord.

I Spiked skriver Lauren Smith at det at slike selvinnlysende uttalelser skaper så sterke reaksjoner viser hvor sinnssyk kjønnsideologien har blitt.

That these things have become unspeakable heresies tells you what a mess we’re in with gender ideology.

Åpenbare løgner, som at «transkvinner er ekte kvinner», gjentas ustanselig, og er en trussel både mot kvinner og vanlige homofile, særlig lesbiske kvinner som slett ikke er interessert i «kvinner» med penis.

Caitlyn Jenner ble heller ikke særlig populær blant transmobben da hun i 2021 stilte opp i guvernørvalget i California som Republikaner.

Kjøp Totalitarismens psykologi her! Kjøp eboken her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.