Transpersonen David Hayton trodde han var en slags kvinne, og så ingen annen utvei enn å ta en kjønnskorrigerende operasjon.

Det angrer han kraftig på nå, skriver The Daily Mail.

Det er en rystende og gripende innrømmelse.

– Jeg transisjonerte fordi jeg trodde jeg var en slags kvinne, og fordi det ikke syntes å være noe alternativ, sier «hun», og legger til:

– Men nå innser jeg at hele premisset for min transisjon var feil. Transkvinner er ikke kvinner. Likevel snudde jeg opp ned på livet mitt og livet til familien min og gjorde dem sjokkerte, flaue, sårede og opprørte fordi jeg trodde jeg var en kvinne.

Caitlyn Jenner: Transkvinner er ikke ekte kvinner

Stephanie (53), «hennes» kone gjennom 30 år, sitter ved siden av Debbie (55), som tidligere var ektemannen David, som selvsagt fortsatt er far til deres tre voksne barn. Barna – en datter og to sønner i 20-årene – kaller fortsatt Debbie for pappa.

– Jeg ville blitt lei meg hvis de ikke gjorde det. Jeg er faren deres. Jeg er stolt av å være pappaen deres, og jeg er glad for at de anerkjenner meg som det, sier Debbie.

Stephanie, som er pen, høy og rolig kvinne med en elv av langt, mørkt hår, sier at hun «ikke lenger er romantisk tiltrukket av Debbie» som transkvinne.

Begge angrer på at sexlivet deres tok slutt. Men Stephanie kunne ikke tenke seg å ha fysisk intimitet med en partner som nå har en vagina, konstruert under en operasjon av «hennes» mannlige kjønnsorganer.

Paret har nå hvert sitt soverom.

– Det grunnleggende biologiske faktum – og jeg snakker som naturfagslærer – er at vi ikke kan endre det kjønnet vi er født med, avslutter en angrende Debbie.

 

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone!

 

Kjøp «Dumhetens anatomi» av Olavus Norvegicus! Kjøp eboken her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.