Det startet med Caitlyn Jenner, som ble kåret til «Woman of the Year» i 2015, til tross for at kvinneligheten var ikke-eksisterende. I sommer ble den mannlige svømmeren Lia Thomas kåret til NCCA-«Woman of the Year» 2022. Brasil følger etter.

Menn er bedre enn kvinner i alt, også i det å være kvinner. Dette virker å være den nye trenden i woke-galskapen. Nå har det brasilianske utgaven av tidsskriftet Glamour kåret hele to menn til «Årets kvinne» i hver sin kategori.

I overskriften på sin artikkel om prisutdelingen skriver det brasilianske magasinet Máxima Potência. 

Det var også Glamour (i USA) som tildelte Caitlyn Jenner denne prisen i 2015.

I hovedkategorien vinner transvestitten og influenseren Linn da Quebrada. Dette er en person som ikke anser seg selv som kvinne, og dessuten har gjort det klart at han tror kvinner ikke «eksisterer», skriver Reduxx.

I et intervju med programleder Pedro Bial, en journalist fra Globo Television Network, uttalte Quebrada: «Jeg er ikke en kvinne, jeg er en transvestitt,» og fortsatte med å si: «la oss være ærlige, det er ikke noe som heter en kvinne».

Quebrada ble kjent etter at han var den første transen som deltok i Brasil-utgaven av Big Brother.

Quebrada refererer noen ganger til seg selv som en feminin homofil mann, mens han andre ganger bruker feminine pronomen. Oftest kaller Quebrada seg selv som en «transvestitt», et ord som brukes i Brasil for å identifisere menn som presenterer seg selv på feminine måter, men som ikke identifiserer seg som transpersoner.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Glamour Brasil (@glamourbrasil)

Tidligere i år hevdet han at han ønsket å bli mor og drømte om å bli gravid en gang i fremtiden.

Prisen for årets kvinnelige influenser gikk  Giovanna Heliodoro, som identifiserer sed som en «feminist, svart og transkvinne». Hans største om mest velkjente prestasjon er at han truet med å mishandle Harry Potter-forfatteren JK ​​Rowling. Rowling er forhatt av transaktivistene fordi hun mente at det var kun kvinner som kunne menstruere.

Mange brasilianske kvinner har uttrykt sin misnøye på sosiale medier etter at to menn vant priser som Årets kvinne.

Quebrada brukte Instagram for å få skjemme ut de misfornøyde kvinnene, med en samling av det han beskrev som hatefulle kommentarer han hadde mottatt, som i stor grad bare var kvinner som konkluderte det innlysende: At han var en mann og at han tidligere hadde avvist etiketten «kvinne».

Les også:

Transpersoner koster enorme summer; vi betaler


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.