Den verdensberømte forfatterens J.K. Rowling kommer med ironiske kommentarer etter at Skottlands statsråd for «ofre og samfunnssikkerhet» Siobhian Brown (SNP) innrømmer at politiet kan komme til å se nærmere på anklager om «feilkjønning».

Harry Potter-forfatteren har utfordret skotsk politi til å arrestere henne i henhold til de nye lovene Scottish National Party (SNP) har vedtatt om hatkriminalitet etter å ha uttalt at en rekke profilerte transkvinner er menn, skriver The Telegraph.

Rowling har ytret seg på X.

– Det er slutt på ytrings- og trosfriheten i Skottland hvis den nøyaktige beskrivelsen av biologisk kjønn blir ansett som kriminelt.

– Jeg er for øyeblikket utenlands, men hvis det jeg har skrevet her, kvalifiserer som et lovbrudd i henhold til den nye loven, ser jeg frem til å bli arrestert når jeg kommer tilbake til den skotske opplysningstidens fødested.

Deretter la hun ut ti bilder og kommentarer om høyprofilerte menn som later som de er «ekte» kvinner. Blant dem var Adam Graham (Isla Bryson), en mann som først ble sendt til et kvinnefengsel etter å ha blitt dømt for to voldtekter.

Nærmer vi oss slutten på transgalskapen? Britene forbyr voldelige menn i kvinnefengsler

Blant de andre hun nevnte, var Andrew Miller (53), som også brukte navnet Amy George. Den transkjønnede slakteren bortførte en ung jente i Scottish Borders mens han var kledd som kvinne, og misbrukte henne i 27 timer. Også Samantha Norris blir eksponert. Han ble frikjent for å ha blottet sin penis for to 11 år gamle jenter.

– Dessverre ble hun deretter dømt for besittelse av 16.000 bilder av barn som blir voldtatt og utsatt for seksuelle overgrep. Uansett er Sam fortsatt en dame i mine øyne! skriver Rowling sarkastisk.

Forfatteren nevnte også Katie Dolatowski, en transkjønnet pedofil som forgrep seg seksuelt på en 10 år gammel jente på et toalett i mars 2018.

Hun oppfordret alle som var enige med henne til å dele innlegget og brukte hashtaggen #arrestme.

Rowling mener den skotske SNP-regjeringen bryr seg veldig mye mer om rettighetene til perverse mannlige sexforbrytere som later som de er kvinner enn om rettighetene og tryggheten til ekte jenter og kvinner.

Slik forkastes det biologiske kjønnets realitet og uforanderlighet, mener Rowling. Det bør bemerkes avslutningsvis at lignende lover eksisterer her i Norge, om enn ikke like strenge – foreløpig.

Hun avslutter med å si at alt hun har lagt ut på X i dag, er ren aprilsnarr.

– Jeg bare tuller. Personene som er nevnt i tweetene ovenfor, er åpenbart ikke kvinner i det hele tatt, men menn, hver og en av dem.

– Den nye lovgivningen kan misbrukes av aktivister som ønsker å bringe til taushet de av oss som snakker om farene ved å avskaffe enkjønnede rom for kvinner og jenter, det meningsløse i kriminalitetsdata hvis voldelige og seksuelle overgrep begått av menn registreres som kvinnelige forbrytelser, den groteske urettferdigheten ved å tillate menn å konkurrere i kvinnelig idrett, urettferdigheten ved at kvinners jobber, æresbevisninger og muligheter tas av transseksuelle menn.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.