Transer lever etter helt andre regler enn oss vanlig dødelige. En oppførsel som vil føre til massiv utfrysning av en hvit, heteroseksuell mann, fører til hyllest hvis du identifiserer deg som en kjønnsforvirret transe.

Et ferskt eksempel er den såkalte komikeren Jordan May. Han dro frem penisen sin på live TV-sending under Friday Night Live på Channel 4. Han brukte sitt kjønnsorgan til å spille på keyboard. Han sjokkerte sikkert mange, men mediene svelget det rått.

Lad bible beskrev hendelsen som TV moment of the year. Men da komikeren Jerry Sadowitz gjorde det samme for noen måneder siden ble han utskjelt av alle. Da Sadowitz viste sin penis ble det beskrevet som en forargelse, en sjofel, kvinnefiendtlig forbrytelse mot anstendighet.

Brendan O’Neill i Spiked er ikke i tvil:

Hva skyldes denne dobbeltmoralen? Det er enkelt: Gray er trans, og det betyr at han kan gjøre hva faen han vil.

Gray iført rosa klær og en slags makaber kvinnelig identitet skjønte det nok selv. Han sa det under TV-sendingen, før han dro fram kjønnsorganet sitt.

– Du vet at det beste med direktesendt TV er at jeg kan gjøre dumme ting som dette!

Han visste at han kunne gjøre hva som helst, fordi han har woke-panseret på. Ingen våger vel å kritisere enn sårbar transseksuell? Selv ikke en med falske pupper, men ekte penis.

Som i filmen Ted: There are no chicks with dicks, only guys with tits!

Powerful message, skrev Digital Spy. Ikonisk live naken opptreden, ifølge Lad Bible.

Å se en transkvinne bli naken på TV er akkurat det vi trengte, skrev The Mirror. De skriver også i overskriften at Channel 4 fans praise comedian Jordan Gray for naked live performance. Som Lad Bible beskrev også Mirror hendelsen som TV moment of the year.

O’Neill er usikker på om denne hyllesten er et speilbilde av hva den britiske befolkningen tenker.

Jeg vet at folk trenger hjelp med boliglån og strømregninger. Jeg er ikke sikker på at de trenger å bli dratt, mot sin vilje, inn i en fyrs narsissistiske fantasi om at han er en dame til tross for at han har en kuk som han vil at dere alle skal se på.

Dobbeltmoralen er skrikende hvis man sammenligner denne underkastende hyllesten med reaksjonene da Jerry Sadowitz gjorde noe lignende for noen måneder siden. Sadowitz dro frem kjønnsorganet sitt ut under et stand-up show på Edinburgh Festival.

Reaksjonene var litt annerledes den gangen.

Å vise snoppen sin til publikum er ikke kultur, hylte mediene. Men nå er det høykultur? Hvordan kan dette stemme?

LHBT-blekka Pink News er et nydelig eksempel på denne dobbeltmoralen. Da Sadowitz blottet seg på scenen, var de sjokkerte og beskrev det som kvinnefiendtlig og rasistisk med mere.

‘Unacceptable’ Jerry Sadowitz Edinburgh show cancelled over ‘extreme racism, sexism and homophobia’

Uakseptabelt, ekstremt rasistisk, sexistisk og homofobisk. Intet mindre.

Hvordan reagerte LHBT-blekka da en transe gjorde det samme kort tid etterpå?

Trans comedian Jordan Gray praised for iconic naked Friday Night Live performance, skrev Pink News i sin overskrift. Hyllest, ikonisk, «en utrolig kraftfull forestilling som endte med at transkomikeren strippet seg naken».

Så når en sur skotte viser penisen sin til kvinner, er det uforsvarlig. Men når en yngre, frekkere fyr som tror han er en kvinne gjør det samme, er det fantastisk. Ikke sant.

Det er nå offisielt: transpersoner blir ikke dømt etter de samme moralske kriteriene som resten av oss dødelige.

Gray spilte keyboard med hennes penis, skrev Daily Mail. Vel, personlig føler jeg det nokså krenkende når idioter skriver hennes penis.

Vi lever i en verden hvor det å miste all forstand har blitt et krav. Hvis man beholder noen dråper av enkel fornuft, så skal man kastes til ulvene. Å påstå et en mann ikke kan være en lesbisk mor er i dagens hjernedøde klima straffbart. Folk med mentale problemer skal hylles, selv når de ønsker å bli senator i USA, uten evnen til å føre en normal samtale med andre mennesker uten hjelp av en datamaskin.

Seksuelle perversjoner er alltid akseptabelt, så lenge man har den riktige «identiteten» definert. Allerede i barnehagen blir våre barn indoktrinert i denne galskapen, og få foreldre våger å protestere. Selv pedofili skal aksepteres, så lenge det er «frivillig».

Hva er det med maktpersoner og pedofili?

Vi skal tolerere de ekstremt intolerante transaktivistene. Det er jo så synd på dem, selv om de selv påstår at de kan endre kjønnsidentitet over natten.

Det er nå helt klart at menn som tror de er kvinner kan slippe unna med ting som menn som vet at de er menn ikke kan. Vi har faktisk visst dette en stund. Kall deg selv en kvinne og du kan vandre inn i kvinnelige garderober, naken, selv i en tilstand av opphisselse hvis du vil. Hvis en mann gjorde det, ville det være uanstendig eksponering.

For en mann som identifiserer seg som kvinne blir tildelt trans-rettigheter. Vi menn må leve med å bli beskrevet giftige maskuline monstre. Er det virkelig slik at vestlige kvinner foretrekker falske kvinner med penis fremfor oss ubrukelige menn? Det virker slik.

Selv kvinnefiendtlige vitser er aksepterte hvis de kommer fra menn som later som de er kvinner. Sangen Gray fremførte før han dro frem sitt kjønnsorgan het Better Than You.

Sangen handlet om hvordan han, en mann som fremstiller seg som kvinne, er mye bedre enn en kvinne som ikke har mistet forstanden.

I’m better than you, don’t let that upset you dear

I’m a perfect woman,my tits will never shrink.

I can do anything that any other woman can, but then what do you expect? I used to be a man!

Det er altså helt nydelig og flott å si at en mann er mye bedre enn en kvinne, hvis mannen selv identifiserer seg som en kvinne med penis. Hvis en normal mann hadde sagt noe lignende hadde han mistet jobben. Vi lever i en sinnssyk verden.

Menn er bedre til å være kvinner enn kvinner i seg selv. Derfor nomineres såkalte transkvinner Woman of the Year-priser, men vinneren Caitlyn Jenner blir kansellert når (hun/han) stiller til valg for Republikanerne. Falske kvinner knuser sine ekte kvinnelige konkurrenter i kvinneidrett, til stor glede for woke-mafiaen som raserer verden for unge, ambisiøse kvinner.

Komedie etter 1980-tallet presenterte seg selv som snillere, mer rettferdig, fri for fordommene til de Benny Hill-aktige komikerne på 70-tallet som tidligere dominerte. Og likevel har vi nå Stewart Lee som kaller velgerne «cunts», Frankie Boyle som fleiper om å voldta Holly Willoughby, og en mann med falske bryster som gjør narr av kvinners ekte bryster på direktesendt TV.

Grusomhet tildekkes av woke ideologi (også kjent som ren galskap). Transaktivistene er de ondeste av de onde. Det er på tide at resten av oss slår hardt tilbake.

La oss fremheve sinnssykdommen ved å hylle våre egne snev av normalitet.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson!Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.