Transaktivistene blir stadig mer sinnssyke. Nå er det Adele som kaller TERF, etter at hun på BRIT Awards uttalte: – I love being a woman. Dette oppfattes av enkelte som en hatefull ytring mot transpersoner.

TERF betyr «transeksluderende radikal feminist», og brukes om alle kvinner som lider av vrangforestillingen om at det faktisk finnes noe som heter kvinne. JK Rowling er den kanskje mest kjente som har blitt anklaget for massiv kritikk som TERF, etter at hun påpekte at det faktisk bare er kvinner som menstruerer.

Nå er det Adele sin tur å bli utsatt for transmobben. Hun nylig ble tildelt tre priser under BRIT Awards, som fra i år kun har kjønnsnøytrale kategorier slik at man ikke fornærmer noen. Dette skjedde på oppfordring fra blant annet artisten Sam Smith, som nylig mistet oversikten over hva slags kjønn han er, og nå definerer seg som «ikke-binær».

Da Adele gikk opp på scenen for å motta den gjeveste prisen som Årets artist, benyttet hun muligheten til å uttrykke stolthet over sin kvinnelighet.

«I understand why the name of this award has changed, but I love being a woman and being a female artist—I do! I’m really proud of us, I really, really am.»

Tilskuerne i salen svarte med applaus. Men på Twitter var ikke alle like begeistret over det som av enkelte ble oppfattet som et angrep på transpersoner. Her noen eksempler:

«Please, no, ADELE can’t be a TERF. That last comment, though ambiguous, could be perceived as TERF-y. Please no.»

«Who’d have thought #Adele was a transphobe and would use her platform to call for the destruction of the trans community. Especially the confused teenagers.»

Heldigvis får Adele støtte, og flere ber henne innstendig om å ikke be om unnskyldning. Hva skal hun egentlig be om unnskyldning for? Er det nå blitt forbudt å åpne munnen for å uttrykke stolthet over å være kvinne?

På samme måte oppfattes det som transfobisk for menn å beskrive seg som «Super Straight». Dette ordet betyr nemlig noe så forferdelig som at man er en heterofil mann som oppfatter seg som mann, og som kun vil ha forhold til biologiske kvinner. Dette oppfattes som fordommer mot transkvinner, altså menn som definerer seg som kvinner.

Jeg tipper dette gjelder de aller fleste av oss menn. Det burde ikke være kontroversielt i 2022 at man selv bestemmer hvem man ønsker å ha sex med. Men transhysteriet snur opp ned på alle moralske prinsipper.

Adele får også støtte fra feministen og forfatteren Milli Hill, som selv gjerne beskyldes for å være TERF og transfobisk.

Men en annen person som kommenterer frykter at Adeles ordvalg kan brukes som et angrep på transpersoner.

Andre har lignende tankemønster:

«Adele’s been away from the UK too long if she thinks she can say she loves being female and the terfs won’t take that as some twisted victory in their hate campaign against trans women.»

«The ease at which transphobes assume this is a declaration that Adele has thrown her lot in with them is all the proof you need that they use ‘female’ as a transphobic dogwhistle.»

Selvsagt er det andre som støtter Adele og avviser de idiotiske anklagene fra tilhengere av den postmoderne kjønnsideologien.

Forfatteren Jane Harris tok også parti med Adele mot kjønnskulten.

«2022. The year in which the cult of gender has taken such a hold that when the winner of the Brits says—’I really love being a woman and being a female artist’—she is castigated. She’ll now be pressurised to apologise. Are you getting it yet?»

Å bruke ordet kvinne har nå blitt hatprat. Alle skal tilpasse seg en mikroskopisk gruppe av kjønnsforvirrede individer som viser en så utstrakt mangel på toleranse med normalitet at det faktisk er både skremmende og avskyelig.

Alt for mange bryr seg om slike folk. Min holdning er klar: Tro hva du vil, tro du er av motsatt kjønn eller ti år yngre for den saks skyld, jeg kunne ikke brydd meg mindre, og har ingen planer om å trakassere slike mennesker.

Men når de begynner å fortelle andre hva det er lov å si eller ikke, så sier jeg stopp. Det er nok nå.

Jeg er mann, hetero og Super Straight. Jeg er gift med en kvinne. Alle andre kjønnsidentiteter og varianter er rett og slett uaktuelt, og dette bestemmer selvsagt kun jeg, ingen andre.

Og jeg bryr meg ikke det minste om dette plager en eller annen transaktivist. Slike intolerante mennesker fortjener kun å ignoreres eller møtes med forakt.

Adele’s ‘I Love Being a Woman’ BRIT Awards Speech Sparks Transphobia Debate 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.