Av alle de selvtilfredse, bitre tingene The Guardian har publisert gjennom årene, må anmeldelsen av Róisín Murphys nye album være en av de verste. For Murphy er et musikalsk geni men en ondsinnet kvinne, mener favorittavisen til woke-venstre.

Murphy har allerede opplevd å få sine konserter avlyst, og nå er det platesalget som er under angrep. For i den rådende transreligionen er det å tvile på hvor lurt det er å dele ut pubertetsblokkere til barn og ungdom, å anse som ren blasfemi, skriver Brendan O’Neill i The Spectator.

Forklaringen til anmelderens holdning er selvsagt at Murphy har brutt woke-reglene. Hun har nemlig uttrykt sin skepsis til å dele ut pubertetsblokkere til unge mennesker som aktivister på sosiale medier og skoler, med støtte fra politikere, medier og store deler av akademia, har klart å forvirre slik at de begynner å tvile på sitt medfødte kjønn.

Roisin Murphys konserter avlyses etter «transfobisk» kommentar

Murphy’s album Hit Parade is released today. It is being adorned with praise. Some are calling it the album of the year.

Også anmelderen til The Guardian, Laura Snapes, skryter av albumets innhold, som hun beskriver som mesterlig (masterful) og tildeler fem stjerner. Kanskje jeg synder ved å kalle Laura Snapes for «hun» men det får man nesten gi blaffen i.

For albumet er kompromittert, mener Snapes. For Snapes våget å si sin mening om et tema det ikke er tillatt å ha feil meninger om.

It comes with an ‘ugly stain’. You see, it’s a record made by a woman who had the temerity, the sheer audacity, to express a prohibited point of view. Oh Róisín, why couldn’t you be a good girl and just smile and sing?

Murphy brøt loven ved å skrive på Facebook:

«Vær så snill ikke kall meg en terf, vær så snill ikke bruk det ordet mot kvinner. Jeg ber dere! Men pubertetsblokkere er «fucked», absolutt tomme, Big Pharma ler hele veien til banken. Små, forstyrrede barn er sårbare og må beskyttes, det er bare sannheten.»

TERF betyr transekskluderende radikal feminist, og er et skjellsord LGBTQ-mobben bruker mot alle som bryter den hellige loven, som f.eks. lesbiske kvinner som ikke blir tiltrukket av menn med penis og kvinneklær.

En rekke eksperter deler synet Murphy gis uttrykk for. Norge, Finland og Sverige har strammet inn utdeling av pubertetsblokkere på grunn av de skadene dette kan påføre de forvirrede unge.

I Storbritannia ble klinikken Tavistock Gender Identity Development Service (Gids) stengt i fjor etter en knusende rapport som fastslo at klinikken ikke ga trygg behandling til barn. Tidligere klinikere ved Gids, en nedlagt avdeling tilknyttet Tavistock Centre i London, avslører i en ny bok mishandling og grov feilmedisinering av barn og unge med kjønnsdysfori, altså misnøye med tildelt kropp. Tidspress og voldsom økning i nye klienter førte til forsøk på «quick fix» av særdeles komplekse problemer.

Ny bok om britisk klinikk for kjønnsdysfori avslører feilmedisinering og mishandling av barn

Murphy var altså en stemme for sunn fornuft og ikke for selvforherligende, narsissistisk aktivisme. Derfor ble hun fritt vilt for de digitale blodhundene. The Guardian velger som vanlig å alliere seg med mobben, og beskriver altså albumet slik: «a masterful album with an ugly stain».

Hvordan hadde Laura Snapes taklet å bli kritisert på et lignende nivå? Slik man kjenner woke-mobben hadde hun vel blitt ekstremt krenket og fått støtte av hele woke-eliten. For den gjengen vet å rotte seg sammen.

At Murphy har bedt om unnskyldning hjelper selvsagt ikke, og det er derfor man aldri skal be om unnskyldning til disse fryktelige menneskene. I den nye religionen finnes det tonnevis med arvesynd, men ingen tilgivelse.

In short, the blasphemer has not fully recanted. She has refused to damn herself and beg for absolution for her wrongthink. And thus she and all her works remain ‘stained’.

Det beste er egentlig å double down, altså å gå enda hardere til angrep. Det er ikke slike som Murphy som skaper splittelse. Det er transaktivistene som sier de er inkluderende ved at de ekskluderer over 99 prosent av befolkningen, og fremmer sin egen agenda uten hensyn til hverken barna, biologien eller ytringsfriheten.

Murphy er under angrep fordi hun ønsker å beskytte barna mot å bli påført skade. Sunn fornuft og omsorg erklæres som hatefulle fordommer, og dette er et bevis på hvordan disse selvutnevnte moralistene har mistet all kontakt med virkeligheten.

Angrepet på Murphy er et typisk eksempel på hvordan transaktivister er en trussel mot kvinners rettigheter. Som kvinnelig artist får man ikke lov til å ytre seg på en måte som translobbyen finner krenkende.

I praksis er budskapet til en kvinnelig artist som Murphy at hun egentlig bare bør holde kjeft og synge.

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.