Menn inntar kvinneidretten. Merkelig nok er det ingen strøm av kvinner som invaderer fotball eller boksing for menn. Men hey, kvinner må jo være inkluderende!

Fallon Fox er et eksempel på denne inkluderingen. Det er en mann som liker å banke opp kvinner. Siden dette kan pakkes inn i LGBTQIA2+ så skal det selvsagt hylles, selv om resultatet for motstanderne er kraniebrudd.

I min ungdom hadde vi Samantha Fox, en nokså banal figur fra de britiske øyer som ble berømt for sine store pupper. Hun er visstnok lesbisk, men alle over 50 husker henne. Freak shows har alltid vært populært. Men nå går det over stokk og stein.

For denne gubben Fallon Fox stiller altså i kvinneklassen i Mixed Martial Arts, hvor det meste er lov. Og han klarer ikke å unngå å la gleden han føler ved å banke opp folk som er mindre enn seg skinne igjennom.

James Kirkup omtaler det som kan anses som en skandale i The Spectator. BBC har fått nye ordre: Ignorer kvinners rettigheter, trans er viktigere.

For the record, I knocked two out. One woman’s skull was fractured, the other not. And just so you know, I enjoyed it. See, I love smacking up Terfs in the cage.

For TERFS er fritt vilt. For eksempel normale, lesbiske kvinner, som regner seg selv som kvinner, men som altså foretrekker å innlede romantiske og (muligens) seksuelle forhold til andre kvinner.

Selve definisjonen på lesbisk, med andre ord. Men nå kreves det at de aksepterer «kvinner» med penis. Som den ufattelig usympatiske, uspiselige, foraktelige og samfunnsskadelige personen Christine Marie Jentoft, som helt åpenbart er en mann som forsøker å få verden til å lyve og si at hun er en lesbisk mor.

Sa at menn ikke er kvinner, ble avhørt av politiet i fire timer

Her vil jeg være nokså klar og tydelig: Denne skrulla kan leve livet sitt akkurat slik som han vil. Men jeg nekter å akseptere at denne gubben er en lesbisk mor.

Er dette hatprat? Vel: Sjøvold klarte aldri å sende Beredskapstroppen til min hjemmeadresse, selv om jeg åpenbart lider av anti-statlige holdninger og kom med flere tydelige oppfordringer.

Til denne Jentoft: Jeg hater ikke deg. Jeg ler av deg. Du er rett og slett en latterlig og patetisk figur. Hadde du vært sterk nok, så hadde du knust hodeskaller, tenker jeg.

Du får alliere deg med Fallon Fox, denne mannen som liker å banke opp kvinner.

Fallon Fox er egentlig ikke et nytt fenomen, hun har holdt på i årevis. Men nå er hun plutselig mainstream.

Nå promoteres hun av BBC, på skattebetalernes regning.

Fallon Fox was invited on to the Today programme to talk about women’s sport and trans women’s right to participate in it.

Ikke alle var like begeistret. Du vet, disse ekle, vanlige cis-folka som går på jobb og betaler regningen for galskapen.

Giving Fox airtime on the BBC’s most important radio outlet didn’t go down well with many people. Even one of the show’s presenters expressed concern about the booking afterwards.

Internt i BBC ser vi det samme som mine barn opplever hver dag på skolen: Indoktrinering i form av NRK og Supernytt.

Barn på 13-14 år blir irettesatt av idioter som kaller seg lærere, hvis de sier at det finnes kun to kjønn.

Dette krever Staten at jeg skal betale for.

Ungdommen er lett påvirkelig, men ikke alle lar seg påvirke. De som tenker selv blir straffet av lærere uten ryggrad, som gir karakterer som er omvendt proporsjonal med antall kjønn du klarer å akseptere.

Hvordan skal man forholde seg til slikt som forelder? Jeg er som vanlig i krigsmodus. Ikke f… om noen sosionomer og «lærere» skal få lov til å ødelegge mine barns fremtid, fordi de nektes å snakke ærlig om sin virkelighetsoppfatning.

Hele kjønnsdebatten er komplisert fordi transaktivistene ønsker at den skal være komplisert. Det er lønnsomt å være definert som undertrykt. Krenkelseshysteri er Big Business.

Og da skal alle som har andre meninger defineres som hatefulle og kriminelle.

There is a lack of objective evidence: reliable data are scarce, and few facts are accepted by all. Many of the participants in this debate approach it with passionate intensity and are very willing to direct complaints and abuse at journalists who say things they don’t like.

On the trans rights side of the divide, there are some people and groups who regard the very fact of discussing these issues offensive – consequently they refuse to engage in public conversation.

Ingen diskusjon er ønskelig. Debatten skal stenges ned. Alle som protesterer skal straffes.

Hvorfor kommer ingen politifolk på besøk hos meg? Det er kanskje lettere å angripe lesbiske kvinner som ikke vil ha sex med menn?

Hvorfor har ikke NRK og BBC, som finansieres av hele folket, en vilje til å la stemmer som er kritiske til Pride, kjønnsoperasjoner, meningstyranni og woke slippe til?

Hvor er de journalistiske prinsippene? Er dagens journalister allerede for marinert, for hjernevasket? Er de for unge? For dumme? For snille? Eller er de ute av stand til å motstå presset fra den politisk korrekte rødvinståka?

In short, this stuff is hard for journalists to do well. And the BBC, heavy with younger staff who incline to sympathy with that trans-rights perspective, and institutionally sensitive to external pressure, finds it especially hard.

So it would be a good thing for the BBC’s regulator to encourage and support it to bring some more balance and impartiality to its coverage of sex and gender.

En ny rapport fra Ofcom gir ett godt bilde av situasjonen.

Ofcom regulerer britisk offentlig kommunikasjon, og er veldig opptatt av kvinner i ingeniøryrker, men ignorerer kvinner som får skallen knust av menn i det vi en gang kjente som kvinneidrett.

Rapporten tar selvsagt side med hysteriske transaktivister, og ignorerer alle motforestillinger.

It is not controversial to say that the ‘trans issue’ is a contested one, where opinions divide.

Ofcom fokuseres 100 prosent på krenkelser mot transer/bokstavsalat. Ikke ett eneste ord i en 91-siders rapport omhandler legitime bekymringer fra de som er kritiske.

Det statlige organet velger heller å likestille vitenskapelig begrunnet skepsis til en helt ny fantasibiologi med rasisme.

Some audiences at times felt the BBC had acted inappropriately by including extreme views that they saw as unacceptable, such as when Nick Griffin was included on a BBC Question Time panel in 2009.

2009 er noen år siden, og Griffin var den gangen leder for British National Party og medlem av Europaparlamentet fra 2009 til 2014.

Han er utdannet jurist fra det ikke ukjente University of Cambridge med æresgrad av andre klasse.

Så kan man selvsagt ha politiske uenigheter med denne Griffin, som jeg ikke kjenner så godt til. Men når man går så langt at man rett og slett vil nekte politiske motstandere å ytre seg, så er man i diktaturets skygger.

Some participants, including some trans individuals, also felt the BBC allowed unacceptable views on air by ‘always including’ people who were against trans rights.

Transer fortjener akkurat de samme rettighetene som oss andre. Men dette er ikke nok for transaktivistene, for de er bedre enn oss, som de med dårlig skjult forakt kaller cis. Cis betyr kun at man ikke er helt sinnssyk og tror at kroppen du er tildelt er feilvare.

Hvis man kjemper i årevis for å bli definert som frisk, men samtidig krever å få behandling som andre må finansiere, og som kan koste opp mot tyve millioner kroner, så blir der vanskelig å henge med.

Friske folk trenger ikke medisinsk behandling gjennom hele livet.

Bestem dere, eller betal for opplegget selv. Da kan dere få den respekten dere krever, men ikke er villige til å fortjene.

Til informasjon: Denne saken er forfattet før terroren i Oslo. Nå utnyttes dette til å stilne all kritikk mot Pride-ideologien.

Transpersoner koster enorme summer; vi betaler


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.