Vestlige samfunn, og da særlig USA, opplever en massiv økning i unge som identifiserer seg som LGBTQ+++. Bakgrunnen er en statsstyrt «grooming» som starter allerede i barnehagen. Å være normal anses som et svik.

Ifølge en ny rapport fra US Centers for Disease Control and Prevention (CDC), identifiserer 25 prosent av elever på high school i USA seg som LGBT, meldte The Times.

The CDC found that 12.2 per cent of teens self-identify as bisexual, 5.2 per cent identify as ‘questioning’, 3.2 per cent identify as gay or lesbian, and 3.9 per cent identify as ‘other’.

Eksperter forklarer de dramatiske endringene mad at det er skapt mye mer åpent og aksepterende miljø for ungdommer til å utforske sin seksuelle identitet. Men handler det ikke om massiv indoktrinering og en økende forakt for normaliteten? Hvor er endestasjonen for dette transprosjektet?

I dag er det slik at det unormale normaliseres, og det normale anses som undertrykkende. Foreldre må virkelig passe på barna sine slik at de ikke blir hjernevasket av hjernevaskede lærere og ansatte i barnehagen. Selv fotballag for smågutter inviteres i Pride-festival, og Norges Fotballforbund ledes av en person som er mer opptatt av Pride enn fotball.

Det er for øvrig ikke sex dette handler om, for stadig færre unge mennesker har sex. Nedgangen startet under pandemien og nedstengningene.

Only 30 per cent of teenagers said they had ever had sex, down from 38 per cent in 2019, the sharpest two-year drop recorded by the survey.

Mange kan jo mene dette er bra, hvis man f.eks. mener at sex hører til kun i ekteskapet. Men hva slags ekteskap ender vi med når stadig færre aksepterer sitt eget biologiske kjønn?

Nedgangen i seksuell aktivitet tyder på at dette fokuset på kjønnsidentitet ikke handler om kroppslige behov og kjønnsidentitet, men om mentale problemer. Jeg er ikke redd for å si dette: I de aller fleste tilfellene vil ikke et mentalt friskt menneske tvile på sin egen biologi. Transaktivistene krever både å anerkjennes som friske, men samtidig krever de opp mot 20 millioner kroner i statlig finansiert medisinsk hjelp. Does not compute.

Transpersoner koster enorme summer; vi betaler

På ti år har andelen voksne amerikanere som ikke definerer seg som heteroseksuelle doblet seg. I hele Vesten stuper fødselstallene. Vi avskaffer oss selv, og transaktivistene jubler.

Frank Furedi tar for seg katastrofen i en artikkel i Spiked. Blant unge mennesker opplever vi en mental pandemi som overgår covid-19 med glans.

For instance, 18- to 24-year-olds make up just 11 per cent of the total population, but 24 per cent of the transgender population.

Dette er en konstruert og ønsket identitetskrise. Hvem står bak?

Jeffrey Jones fra Gallup hevder at barn i dag har vokst opp i en kultur der det å være LHBT er helt normalt, og ikke noe folk måtte være flaue over eller prøvd å skjule.

Å være LHBT er ansett som å være «autentisk». Løgnene er altså mer ærlig enn sannheten, og å si innlysende sannheter anses som trakasserende og tilnærmet kriminelt.

Phillip Hammack er direktør for Sexual and Gender Diversity Lab ved University of California. Han mener at økningen skyldes at transer og homofile har blitt mer synlige. Vel, dette er jo også en ønsket utvikling, siden homser og transer stappes inn i absolutt alle filmer og TV-serier.

Woke har inntatt reklamen også. Har du sett bilreklamer de siste årene? I så fall oppdager man nokså raskt at kun kvinner kjører bil i vår tid, og det finnes kun elektriske biler. Dessuten er det nesten bare mørkhudede kvinner som sitter bak rattet.

Furedi nekter å akseptere at unge mennesker blir transer fordi det nå har blitt enklere å ramle ut av det såkalte skapet. Han mener indoktrinering har skylden.

LGBT identities have become more prevalent because Western societies treat them as special. Children are picking up the message that it is good to be LGBT, and potentially problematic to be straight or ‘cis gender’.

At man må ha et begrep som cis for å definere det som inntil nylig var 99,7 prosent av verdens befolkning er en god beskrivelse av dette sinnssyke fenomenet som eksploderer i woke-vestlige land.

Educational and cultural institutions are playing a key role in encouraging young people to question whether their ‘gender identity’ aligns with their biological sex.

Skoler og barnehager vi tvinges til å finansiere ødelegger våre barn. Mine barn har fått klar beskjed om at de skal gå rett ut fra klasserommet og komme hjem hvis de utsettes for slik hjernevasking. Skolebøkene er gjennomsyret av denne galskapen, slik noen ivrige motstemmer har dokumentert.

Har undersøkt kjønns­undervisningen i norske skolebøker: – Det er helt utrolig

Dette er samtidig en seksualisering av barn som ikke burde tenke på sex i det hele tatt. Nå indoktrineres de i så stor grad at de ikke forstår seksualiteten selv etter puberteten.

Children as young as four or five are urged to reflect on their identity and to be open to the idea that they are ‘genderfluid’ or ‘nonbinary’.

Dette forvirrer barn og skaper mentale problemer. Ungdommen var vanskelig nok i normal tid, nå er ungdommen blitt forvandlet til en tikkende bombe. Hvor stammer dette hatet mot barn og unge fra? Er det kun misunnelse fordi man selv har passert ungdomstiden?

Advocates of these developments like to flatter themselves. They like to think they are fostering a climate of openness, in which young people are free to discover their true selves. Instead, they are leaving many young people disoriented and confused.

De hyller seg selv fordi de ødelegger livene til barn og ungdom. Det er vanskelig å finne grupper av mennesker jeg avskyr mer enn dette.

Jeg føler også misunnelse når jeg ser unge mennesker som springer rundt med all kraft og en drøm om en vakker fremtid. Men å ødelegge håpet og mulighetene til disse vakre figurene er da ikke noe et normalt etisk menneske finner glede i?

Både min sønn og min niese ble konfirmert de to siste lørdagene. Ingen av de er ødelagt av denne indoktrineringen, og selv om jeg misunner deres friske ungdom, så ønsker jeg dem alt godt i livet.

Dette gjelder alle andre ferske konfirmanter også. Husk: Dere vet egentlig hvem dere er, selv om dere kanskje ikke vet hvem dere skal bli. Livet er usikkert og vanskelig å planlegge. Problemer er uunngåelig, og skuffelser vil oppstå.

Men det hjelper hvis man starter med enkle erkjennelser, som at en gutt er en gutt og en jente er en jente. Dette gjelder uansett hvem man forelsker seg i.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.