Stonewall er en britisk venstreradikal aktivistgruppe for LGBTQ+-ideologi. Nå hevder de at barn helt ned i toårsalderen kan være trans, og ber om at barnehager skal undervise i radikal kjønnsideologi.

Utspillet kommer etter at en anonym mor skrev en artikkel i Metro om sin transseksuelle datter på fire år, som ikke ble møtt med tilstrekkelig «respekt» av personalet.

This week, an unnamed mother penned an article in the Metro newspaper about her allegedly “gender nonconforming” four-year-old daughter and how her nursery school failed to “respect” her supposed transgender identity.

Stonewall kan kalles britenes svar på Foreningen FRI. I en kommentar til artikkelen skrev de:

«Forskning antyder at barn så unge som to år kan erkjenne sin transidentitet. Allikevel er det mange barnehager og skoler som lærer barn en binær forestilling av tildelt kjønn.»

Trolig henviser Stonewall til den diskrediterte «forskeren» John Money.

Flere statlige organisasjoner har tatt avstand fra Stonewall og den radikale kjønnsideologien de representerer. Liz Truss kommanderte i sin tid som likestillingsminister alle avdelinger til å følge opp og ta avstand fra Stonewall. Men allikevel får organisasjonen fortsatt støtte fra  Utenriksdepartementet, Likestillingsdepartementet og de regionale myndighetene i Skottland og Wales.

Når Pride inntar barnehagen

Stonewall har også blitt kritisert av Simon Fanshawe, som var en av de seks som grunnla Stonewall i 1989. Fanshawe mener Stonewalls transideologi underminerer alle fremskrittene som er oppnådd for homofile og lesbiske.

– Stonewall’s reputation discredited, and its credibility squandered, by trans activists — not all trans people, I hasten to add — who believe they can dictate what everyone is allowed to say and think, skrev Fanshwae i mai.

Men Stonewall har fortsatt betydelig innflytelse, særlig innen medisin. I juni fortalte en varsler fra NHS at kun de leverandørene av legemidler som skrev under på Stonewalls ideologi ble tildelt kontrakter.

Ifølge varsleren kunne dette føre til at det britiske helsevesenet valgte dårligere produkter, kun for å opptre i tråd med den radikale kjønnsideologien Stonewall forfekter.

Stonewall er også svært aktive i kampen på å fjerne kjønn fra språket, som å kjempe for at skolene skal slutte å beskrive elever som gutter og jenter.

I en kommentar til Stonewalls siste utspill om transer på to år tvitret den velkjente feministen Julie Bindle:

– I would have these sadistic monsters arrested for child abuse.

Calvin Robinson er anglikanske diakon og politisk kommentator. Han ber folk reise seg mot de radikale idéene til Stonewall.

– Some people have mental health issues about their sex, and should be treated with compassion. We shouldn’t indulge their fantasies; that’s harmful.

– Charities like Stonewall exploit the ill to push their transgressive ideology. Now they’re targeting little children. PUSH BACK!

Det er nokså typisk at radikale og ekstreme krefter satser på barna. Barn er letter å prege, endog hjernevaske.

Vi kjenner dette fra historien. Både nazistene og stalinistene gikk etter de unge.

Vi ser det i klimakampen, hvor kyniske operatører skyver barna foran seg, og pensum i skolene endres for å stemme overens med den klimahysteriske agendaen.

Vi ser det i amerikanske skoler, der radikale antirasister presser kritisk raseteori på barn helt ned i barnehagen, og lærer ungene at de er dømt til å forbli rasister for alltid bare på grunn av hudfargen de er født med.

Og vi ser det i metodene til de radikale kjønnsideologene, som altså vil lære toåringer at de kan skifte kjønn hvis de vil. Protester avskrives gjerne som «hat» og trakassering.

Man får bare håpe det er noen voksne i rommet. Det virker ikke som så mange voksne har funnet veien inn på Stortinget.

State-Sponsored Stonewall: Children Aged Two Can Be Trans, Nurseries Should Teach ‘Gender Identity’ Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.