Britiske myndigheter kan ha overvurdert antallet transpersoner massivt. Spørsmål utformet for å tilfredsstille transaktivister er uforståelig for folk med dårlig forståelse av det engelske språket.

Ifølge Office of National Statistics (ONS) skal 262.000 personer i England og Wales hevdet at de var transkjønnede, noe som tilsvarer rundt 0,5 prosent av befolkningen, skriver Breitbart.

Men ifølge en rapport fra The Telegraph mener eksperter nå at tallet er unøyaktig. Flere mistenker at utenlandske migranter som behersker engelsk dårlig ikke forstår spørsmålene og dermed hevdet å være transpersoner ved en feiltakelse.

De 10 prosent av voksne som ikke har engelsk som sitt morsmål utgjør 30 prosent av de transkjønnede, viser undersøkelser. Tallene anslår at en av 67 muslimer er trans, noe som eksperter anser som svært usannsynlig.

Nå anklages transaktivistisk og uforståelig språk for feilene i undersøkelsen. For i stedet for å bare spørre: Er du trans? så utnytter man et språk som selv mange engelskmenn ikke egentlig forstår. Spørsmålet lyder slik:

«Is the gender you identify with the same as your sex registered at birth?»

Hele spørsmålet oser av Stonewall og LGBTQ-ideologi, siden de aller fleste tenker på kjønnet ved fødselen som det kjønnet man faktisk er, ikke noe man oppfattes som eller registreres som.

For de som behersker engelsk dårlig, og har ankommet fra land som ikke er gjennomsyret av transhysteriet, er spørsmålet uforståelig. Vi som bor i galehuset gjenkjenner transaktivismen umiddelbart, og ser at spørsmålet er utformet slik for å tilfredsstille en liten gruppe transaktivister som trolig er en av de mest skadelige gruppene i vestlige woke-samfunn.

Michael Biggs er professor i sosiologi ved University of Oxford. Han sier det i klartekst.

– The ONS were so focussed on how trans people would respond to that question and if it would hurt people’s feelings and I think, as a result, they didn’t think about the vast majority of people and those who don’t share the same language.

Dette er nok et eksempel på hvordan inkludering egentlig betyr ekskludering av langt over 99 prosent av befolkningen. Dette er minoritetenes tyranni.

Biggs sier videre at elitene forstår dette nye språket, siden næringsliv og akademia er opplært og forstår de merkelige uttrykkene, men folk fra arbeiderklassen blir forvirret, siden deres arbeidsplasser ikke har kurs i DEI og ESG. Dermed er dette en form for klassekamp ledet av transaktivister og deres støttespillere.

– The question they used is Stonewall’s definition of cisgender and it shows just how influential Stonewall is.

Det konservative partiet har vært solide støttespillere til LGBTQ-miljøet og skryter av å ha den første åpne transpersonen i parlamentet.

Myndighetene sier de ønsker å innføre et forbud mot konverteringsterapi. Mange frykter at dette vil gjøre det umulig å behandle barn og unge for kjønnsdysfori med psykologisk hjelp.

I dag er det rundt 80-90 prosent av de som lider av kjønnsdysfori (misnøye med medfødt kjønn) før puberteten som aksepterer kroppen sin etter puberteten, så lenge de ikke utsettes for hormonbehandling (som transaktivistene hele tiden argumenterer for at alle som vil bør få).

Det er en relativ stor andel av disse unge med kjønnsdysfori som ender opp som homofile, men med en sunn og fungerende kropp. Mens hvis transaktivistene vinner frem vil stadig flere av disse unge ende opp som steriliserte mennesker som er opererte uten å være syke, og som må medisineres hele livet.

Regningen på rundt 20 millioner per person for operasjoner og medisinsk behandling av selverklærte friske mennesker sendes til skattebetalerne.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.