Pedofili sprer seg i USAs offentlige skoler. En tidligere rapport utarbeidet for det amerikanske utdanningsdepartementet avslørte at nesten 9,6 % av elevene er ofre for seksuelle overgrep fra skolepersonell, og dette er bare de rapporterte tilfellene.

Dette kan ha sammenheng med hvordan lærere og deres fagforeninger pusher Pride og LGBTQ i skolen, skriver tidligere lærer Larry Sand i en kronikk i Front Page Magazine.

Stop Educator Sexual Abuse Misconduct & Exploitation (SESAME) er en organisasjon som jobber for å stanse seksuelle overgrep mot skolebarn fra lærere og andre ansatte. SESAME  avslørte i 2015 at 3,5 millioner skolebarn hadde opplevd fysisk seksuell kontakt med en voksen, som regel en lærer eller trener.

Kontakten varierte fra uønsket berøring til samleie.

En seksualforbryter kan ha så mange som 73 ofre i løpet av livet, ifølge SESAME.

I januar avslørte en rapport fra Chicago Board of Education’s Office of the Inspector General (OIG) at hundrevis av elever i byen ble enten voldtatt, seksuelt overgrepet eller utsatt for «grooming» av sine lærere i skoleåret 2021/22.

Hovedstrømsmediene ignorerer i stor grad disse overgrepene mot barn og svært unge skoleelever.

As of this time, just a handful of conservative news outlets have covered the story. Perhaps child abuse in America is just not newsworthy anymore.

Det antydes at den nye kulten om kjønnsidentitet medvirker til overgrep. Allerede i barnehagen blir barna fortalt å velge sitt kjønn. Senere blir de oppfordret til å skifte kjønn, uten at foreldrene blir informert.

Drag shows for barn har blitt populært. Skoleelever deltar i Pride-parader. Skolene markerer i november Transgender Day of Remembrance, mens Thanksgiving blir fremstilt som en ondskapsfull feiring, siden USA ble stålet fra urbefolkningen.

Lærere blir beordret til å godkjenne at biologisk kjønn er noe barna ble «tildelt» ved fødselen, og ofte kan være i konflikt med deres kjønnsidentitet.

As Chris Rufo reports, teachers are asked to recognize and affirm identities such as “non-binary,” “gender non-conforming,” “drag queen,” “pansexual,” and “polyamorous”.

Lærernes fagforeninger står i spissen. De samme organisasjonene som elsket nedstengning av skolene under pandemien har utgitt en guide om pronomen, som nå varierer i mange titalls. Her kan man lese at det er viktig å avvenne seg å anta hvilket pronomen en gutt eller jente foretrekker.

The National Education Association (NEA) tilbyr på sin hjemmeside trening for lærere som sliter med å forstå at språket plutselig har endret seg.

On its website, NEA offers trainings focused on pronoun usage for elementary school teachers, as well as advice on how to “create safer learning spaces for transgender, non-binary and gender non-conforming students.”

Listen over sinnssyke ting fortsetter, og viser hvordan en liten andel av en gruppe som kanskje utgjør noen promille av befolkningen har tatt over store deler av skoleverket, med full støtte fra mange politikere og alle regimemedier.

Et siste eksempel er levert av Project Veritas, og handler om en skoleleders beskrivelse av hvordan skolen hvert år feiret Pride.

– During Pride — we do a Pride Week every year — I had our LGBTQ+ Health Center come in [to the classroom]. They were passing around butt-plugs and dildos to my students — talking about queer sex, using lube versus using spit.

– They’re just, like, passing around dildos and butt-plugs. The kids are just playing with ‘em, looking at ‘em…They’re like, ‘How does this butt-plug work? How do we do – like, how does this work?’ That’s a really cool part of my job.

Kjønnsforvirringen i en allerede vanskelig alder må bli forsterket av denne transaktivismen, som virker å spre seg over hele Vesten.

Woke-mafiaen ofrer barna i kulturkrigen

Big Business har adoptert denne bølgen, og Disney-parker ansetter «mangold- og inkluderingsdirektører». Det er forbudt å bruke ord som gutter eller jenter. Det er visstnok ansett som inkluderende å følge kravene til en liten promille, og dermed ekskludere nesten 100 prosent av befolkningen.

CDC, velkjent for sin opptreden under pandemien, pusher ikke bare vaksiner, men også LGBTQ-propaganda. På deres hjemmeside finner man en hel seksjon som uttrykker støtte til LGBTQ-ungdommer, som inkluderer tips til LGBTQ-inkludering på skolene.

Dennis Prager peker på at enkelte europeiske land går i motsatt retning. Sveits har nylig annonsert at kjønn ikke er noe ikke-binært. Frankrike er restriktive og virker motstandsdyktige mot den nye kjønnsbølgen, og de son lider av kjønnsdysfori får psykologisk hjelp, i stedet for pubertetsblokkerende medisiner. Selv i Sverige har man innført restriksjoner.

Prager nevner også at britene stengte ned Tavistock-klinikken, og at NHS annonserte at «Barn som tror de er transer går sannsynligvis bare gjennom en kortvarig fase». Landene lenger øst i Europa, som Ungarn og Polen, sier nei til denne LGBTQ-galskapen, noe de kritiseres sterkt for av EU.

Thirteen European countries now reject the American “nonbinary” attack on human sexuality and children.

Larry Sand avslutter med å uttrykke et håp om at også USA en gang vil ta til vettet og slå tilbake mot denne postmoderne fikseringen på kjønn og kjønnsidentitet, før flere barn blir ofret.

Mitt håp er at det samme vil skje her i Norge. Men trolig vil dette kreve mange år med innsats, og spørsmålet er hvem som stiller opp til kamp. Homofile og folk med andre legninger kan leve akkurat som de vil, etter min mening. Noen av de er mine venner. Men de bør holde seg unna barna.

Les også:

Britisk klinikk for transkjønnede stenges, var ikke «trygt for barn»

Kjøp billetter til Document-møtet i Oslo den 26. januar her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.