Attitude magazine har kåret Dylan Mulvaney til «Woman of the Year». Nok en gang vinner en mann førsteplassen i en konkurranse for kvinner.

Dette er dog ikke like overraskende som da Caitlyn Jenner (født Bruce) vant en lignende tittel for Glamour i 2015. For mens Glamour har kvinner som målgruppe, så er Attitude magazine (AM) rettet mot LGBTQ-religiøse.

Jenner mistet all status da han vurderte å stille opp som guvernørkandidat for Republikanerne, selvsagt ikke akseptabelt ifølge transmobben.

Den latterlige «admiralen» Rachel Levine (født Richard) ble kåret til årets kvinne av USA Today i fjor. The Federalist skriver at samme medium i år nominerte Leigh Finke som en av kandidatene, en mann med rosa hår som kler seg som en kvinne og er den første transpersonen som representerer Minnesota i Representantenes hus. Han er selvsagt valgt inn for Demokratene.

Nothing says “we respect women” like elbowing them out of their own awards to laud a man who makes a mockery of womanhood.

Det er flere eksempler i slike kåringer, samt missekonkurranser og idrett. Menn tar plassen til kvinner. Ved å erklære seg som kvinne i noen dager kan du sørge for å slå søkere med bedre resultater i kampen om plasser ve f.eks. NTNU. Idiotiet er komplett.

Kid Rock dro fram rifla da ølprodusent innledet samarbeid med transe

Mulvaney sier at prisen han er tildelt betyr så mye mer etter det «transfobiske» tilbakeslaget han ble utsatt for etter Bud Light-kampanjen.

Uansett hvor hardt jeg prøver eller hva jeg har på meg, eller hva jeg sier, eller hvilke operasjoner jeg får, vil jeg aldri nå en akseptabel versjon av kvinnelighet etter disse hatefulle menneskenes standarder, sier Mulvaney.

But as long as I have the queer community that sees me for my truth – I’m gonna be OK.

Vi i Document er såpass tolerante at vi med hånden på hjertet sier gratulerer til denne representanten for det beste vi har av kvinner.

Kjøp «Normløst» av Kjell Skartveit her!


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.