En irritert Kid Rock skyter i filler kasser av Bud Light med automatvåpen etter at ølselskapet innledet et samarbeid med transpersonen og «influenseren» Dylan Mulvaney.

Den amerikanske rockeren Kid Rock får stor oppmerksomhet i USA, etter at han la ut en video hvor han skyter i filler kasser av Bud Light i protest mot at ølgiganten Anheuser-Busch har inngått et samarbeid med den transkjønnede mannen Dylan Mulvaney.

Mulvaney har blitt kjent for sitt prosjekt «365 days of womanhood», som i bunn og grunn består i at han legger ut daglige klipp hvor han beskriver hvordan han føler seg mens han later som å være en kvinne.

Nå ber Kid Rock alle amerikaner å boikotte alle Budweiser-øl. Amerikansk øl ble for øvrig av Monthy Python i Live at the Hollywood Bowl beskrevet som å ha sex i en kano: Fucking close to water.

For ordens skyld: Den originale, tsjekkiske utgaven fra Budweiser Budvar er et godt produkt som ikke har noe med den amerikanske utgaven å gjøre.

New York Post ser ut til å kose seg over hendelsen. Kid Rock siteres:

– Grandpa’s feeling a little frisky today. Let me say something to all of you and be as clear and concise as possible.

Så plukker Kid Rock opp rifla, og skyter i filler kasser av Bud Light. Han avslutter det korte klippet slik:

– F–k Bud Light, and f–k Anheuser-Busch. Have a terrific day.

Rocks tweet er nå likt av nesten 30 millioner på Twitter, selv om han har færre enn 1 million følgere. I videoen har han på seg en MAGA-caps, så det bør ikke herske noen tvil hvem Kid Rock støtter i presidentvalget 2024.

Han nevner ikke Mulvaney spesifikt, men det er nokså klart at det var den splittende transaktivisten og TikTok-figuren han hadde i tankene.

Document har nevnt denne Mulvaney-figuren tidligere.

Les også:

Drew Barrymore gjenskaper patriarkatet, kneler for en mann

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.