Countryartisten Travis Tritt kunngjorde på Twitter at han boikotter alle Anheuser-Busch-produkter, og at vi finner ut at vårt favorittøl er eid av bryggerigiganten. Må vi begynne å brygge vårt eget mjød? 

– Kid Rock dro fram rifla da ølprodusent innledet samarbeid med transe, skrev Erling Marthinsen på Document for et par dager siden, og nå har boikotten av det populære ølet blant «vanlige folk» tatt av.

Den kjente og kjære countryartisten – da country var country – Travis Tritt har tatt det litt lenger og kunngjorde på Twitter at han vil fjerne alle Anheuser-Busch-produkter fra ønskelistene til bandet når de er ute på turné. Han kjenner mange andre artister som vil gjøre det samme:

Tritt svarte også en bruker som ba om en oversiktlig liste over Anheuser-Busch-produkter. Det er ikke få. Sørgelig og mildt sagt sjokkerende å se at Stella er en av dem.

Noen timer senere delte Tritt en tweet som inkluderte et bilde av Ru Pauls Drag Race-show i samarbeid med Jack Daniels Tennessee Whisky-selskap. – Alle Jack Daniels-drikkere bør ta det til etterretning, skrev han. Dang.

Må vi begynne å brygge vårt eget øl?

Vi har også opplevd boikott av Bud Light på hjemmefronten. Min mann har tatt helseeksperters råd om å drikke åtte glass vann daglig på alvor og har drukket Bud Light i mange år. Han, og flere der han jobber, har drukket sitt siste trans-øl, og i går kom han hjem med Coors Light.

Etter å ha googlet Coors Light ser det ut til at de har vært en viktig supporter av Pride i mange år. Jeg har ikke hjerte til å fortelle ham sannheten. Ikke ennå! Reklamen er riktignok fra 2015, da Pride ikke var in your face, noe transbevegelsen uten tvil er i dag.

Les også:

Kid Rock dro fram rifla da ølprodusent innledet samarbeid med transe – Document

Søkeresultatet viser at det er flere som er opptatt av Bud Light-skandalen.

Hva vi gjør med saken, at real beer Stella eies av Anheuser-Busch, er et større problem. Da Hansa og Ringnes ikke er å oppdrive i USA, er det ikke noe som er bedre enn en kald Stella Artois i solen.

Regular guy Douglas Ducote sier det best i sin monolog til Bud Light og deres transølboks, Dear Budweiser & Your Trans Can

For dem som har mage til det, anbefales intervjuet med Joe Biden og Dylan Mulvany. Cringeworthy.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.