Ting henger sammen selv om de offisielt ikke gjør det. Document setter prikken over i’en og får ting til å henge sammen. Hvorfor er det mange i kommentarfeltet som har noe mot FrP? Har det noe å gjøre med at Jens Stoltenberg hilste og hyllet partiet på 50-årsdagen for støtten til krigen? Det er ikke plass til kritiske stemmer i dette koret. Heller ikke hos SV og Rødt. Det blir et ensformig landskap.

Slik har krigen integrert partiene, både i Nato og EU. Folk lurer på hvem som har bestemt at det skal være slik. Finnes det ingen reservasjonsrett? Det er merkelig at ikke partiene forstår verdien av debatt.

Mediene dekker både krigen, det grønne skiftet og USA helt uten motforestillinger. Partiene har ikke styrke til å stå imot. Da inntreffer det samme som med krigen: Det finnes bare en mening og alle må ha den.

Sammen med sensuren på nettet og den sosiale sensuren skaper man et totalitært samfunn.

Folk fornemmer at det er noe galt, men de har problemer med å sette ord på det.

 

 

Hvis du setter pris på skogpoddene: Vipps oss på 13629. Alle bidrag hjelper.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp gode bøker fra Document forlag:

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson!

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.