Tavle

Optimalt skulle vi kommentert mange av NTB-meldingene vi legger ut, men det har vi ikke kapasitet til. Dessuten vet vi at mange av våre lesere er oppegående mennesker som har kunnskaper til å lese sakene med de nødvendige motforestillinger.

NB! Sakene er skåret over en lest. De skal gi inntrykk av at nordmenn ikke vet noe om islam, men det skal det nå rettes på. Vi vet heller ikke nok om høyreekstreme miljøer og radikalisering. Dette skal det også rettes på.

Hva gjør folk flest. De «hunker down» som amerikanerne sier: Heiser skuldrene og biter tenna sammen.

Men det kan ikke vi. Vi må korrigere, sette tingene i en riktig kontekst.

Det er det møysommelige arbeidet som bærer frukter. Det tar tid.

Husk at den propagandamaskinen som den norske eliten rår over har nærmest ubegrensede ressurser. Mediene er villige aktører, sammen med partier, Storting og Regjering.

Jon Helgheim protesterer. Han er ennå ikke utslitt. Man blir sliten av støtt og stadig å skulle si at noe er helt forskrudd.

Vi snakker ikke om detaljer, men hele perspektivet.

Vi snakker ikke om enkelte løgner vi snakker om manifeste, massive løgner som vil endre hele vår virkelighetsoppfatning.

Mye står på spill. Alt står på spill.

De som er mot hat pisker selv opp et hat, mot Hege Storhaug. Ikke en røst reiser seg og sier: Tål uenighet. Vi har allerede kommet dit at enhver får klare seg som best han kan. Det er en oppskrift på at ytringsfriheten går ad undas.

Fredagens møte

Fredag førstkommende møtes vi på Seniorsenteret på Majorstua. Christian Skaug vil legge frem noen tanker om Roger Scrutons Konservatisme som er fersk fra trykkeriet. Det blir mulighet til å kjøpe den for en gunstig pris. Hege kommer og vil si noe om nyutgaven av Islam. Den 11. landeplage, som faktisk viser seg fortsatt ha et salgspotensial til tross for at den solgte 40.000 da den kom. Vi er imponert. Det sier noe om at medienes fremstilling av Hege og fortielse av boken, er grove og systematiske vrengebilder. Var det noen som sa hatefull tale? Men vi hører aldri mediene ta opp deres egen rolle.

Under møtet i Arendal la Amnesty frem en rapport som sier at netthat er det største hinderet for demokratisk deltakelse. Men alle sier Jeppe drikker, men ingen spør hvorfor Jeppe drikker.

Mediene driver systematisk propaganda mot høyrepopulister, Trump i særdeleshet, mot opposisjonen innen EU, og kobler dette til høyreekstremisme og hvit nasjonalisme. Det er et stort og omfattende stykke propaganda.

Det har nå gått over til et nytt nivå: New York Times har på et internt møte bestemt at de skal skifte fra Russia collusion til å snakke om rasisme. Rasisme i Amerika skal bli plattformen de skriver ut fra. Når man vet hvordan Demokratenes kandidater snakker, forstår man at det kan bli et polarisert valg.

I denne situasjonen, der alt legges ved Trumps dør, kan det bli farlig. Vi ser samme utvikling her.

På toppen av det hele kommer Big Techs sensur og manipulering, som vi heller ikke hører mediene og NGO’ene snakke om.

Så lenge de ikke gjør det kommer ikke folk til å la seg belære av grupper som No hate. De har hørt så mye BS nå (bullshit) at de lukker ørene.

Vi skal også snakke litt om planene fremover. Særlig TV-satsingen.

Vær oppmerksom på at all motgangen, sensuren, utelatelsen, shadowbanning, gjør at det blir tyngre og dyrere å drive. Mange har allerede opplevd Zuckerbergs pisk og hvor lite som skal til for å bli utestengt. Dette er bare begynnelsen. Disse menneskene er så ruset på sin egen makt at de tror de kan diktere hva folk skal mene. Noen – våre politikere – er i tillegg drevet av frykt.

 

Meld deg på her:

Seniorsenteret, Majorstua, Slemdalsveien 3, vis-a-vis stasjonen.

start: Kl 1800

 

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort:

Eller du kan velge et enkeltbeløp:

kr

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


 

Kjøp Hege Storhaugs bok «Islam. Den 11. landeplage» fra Document Forlag her!

Kjøp Roger Scrutons bok “Konservatismen” fra Document Forlag her!