Kommentar

Forsiden på Aftenposten 15. august 2019 er en slags milepæl. Her står en rekke substantiver ramset opp som søkemotoren utviklet av Ernas senter for ekstremisme-forskning, C-Rex, bruker for å spotte folk de definerer som høyreekstreme. Som kjent skal ikke det mye til og forslagene om en egen handlingsplan og med tiden en egen lov mot islamofobi, får nok nakkehårene til å reise seg på mange.

De forstår hva som kommer.

En rekke særgrupper melder seg på for å definere de farlige hvite menn – for det er det de er – sosialister og borgerlige, feminister, homofile, lesber, transer, – alle får utløp for sin trang til å ha en syndebukk.

Medienes og partienes svar på al-Noor-terrorforsøket er å radikalisere norsk offentlighet og norsk elite. Det begynte for alvor etter 22.7. Man oppførte seg som om målet i virkeligheten hadde vært muslimer og al-Noor bekrefter denne forestillingen: Det har handlet om muslimer og islam hele tiden! Erna går foran ved å snakke om «muslimhater» og at muslimer trenger beskyttelse. Virkelig! Hvis det trengs en handlingsplan så er det for beskyttelse av norsk kultur, norske tradisjoner, norske verdier og vanlige norske menn og kvinner som gjerne vil bevare Norge norsk.

De ser det forsvinne foran øynene sine. Det som oppleves ekstra knusende er når deres egne myndigheter står frem og anklager dem for å være hatefulle og svikere. Folk som er opptatt av at man ikke må stigmatisere, har ingen problemer med å stigmatisere flertallsbefolkningen, for ikke å snakke om folk som aktivt tar til motmæle.

Behandlingen som partier og medier har gitt Hege Storhaug og rights.no er skammelig, rett og slett skammelig. Og skummel. Nordmenn og frihetsvennlige innvandrere bør ta seg i vare. Dette er hva som venter dem hvis de stikker hodet frem. Dette blir loven når Abid Raja og Muhammad Usman Rana får viljen sin.

Alle vettuge mennesker vet det. De kjenner forholdene i Pakistan og Midtøsten. De vet hva som skjer med samfunn der islam vinner frem.

Nå er Aftenposten med å berede grunnen for en takeover av Norge: Tilsynelatende fredelig. Man erobrer makten innenfra og bruker statsapparatet og lovverket.

Men samtidig florerer vold og kriminalitet, og det er kombinasjonen av den offisielle løgnen der muslimer utropes til offer for nordmenns rasisme, og volden i gatene som gjør at nordmenn og alle anstendige mennesker opplever å bli mentalt knust. Av sine egne.

Dermed får ikke al-Noor-angrepet den kontekst det fortjener: En norsk gutt med en tung familiehistorie forviller seg inn i troen på at voldelige handlinger kan bidra til noe hvis man påberoper seg en større sammenheng. Den psykologiske komponenten er helt tydelig. Alle som ser bilder av Philip Manshaus i retten ser at noe er galt med ham. Breivik så også helt ko-ko ut. Samme uttrykk.

I stedet for å gi folk en realistisk oppfatning, tar politikere, politi og presse helt av.

Aftenpostens forside gjelder et program som skal spotte høyreekstreme på nett, før de er ferdig utklekket. Før de vet det selv. Middelet er selvsagt et overvåkingssamfunn, som overvåker alle elektronisk avtrykk. Når Aftenposten skriver at det må tillatelse til i hvert enkelt tilfelle, pga. personvern, skriver de mot bedre vitende. Absolutt alt som gjøres elektronisk blir idag lagret. Siling er et spørsmål om kapasitet og verktøy.

Politiske myndigheter varsler nå en opptrapping av overvåkingen av høyreekstreme miljø. Norske medier har skapt et inntrykk av at disse eksisterer og er farlige. Det gjør de ved insinuasjoner, ved enkle ord og enkle fortellinger. Det er et infantiliserende språk og man lurer på: Tror disse menneskene på det de selv sier?

Det er her det begynner å bli skummelt, for Aftenposten, journalister generelt, og politikere, har alliert seg med muslimske talsmenn som ikke har noen problemer med å operasjonalisere dette språket slik at det rammer deres fiender.

Når Vesten rammes av jihad-terror vender Vesten i økende grad blikket vekk: Nær samtlige enkelt-jihadister erklæres utiltregnelige før blodet er størknet. Vesten er defensiv. Den offensiven man begynte etter 9/11 med kriger i muslimske land, er over. Trump trekker USA ut etter mange bitre erfaringer: Deler av Afghanistan ønsket nok å bli vestlige, men de som ikke ville, bruker terror mot egen befolkning, egne myndigheter såvel som mot amerikanerne. Det er ikke mulig å overse at motstanden er drevet av Koranen. Enten det er Taliban eller IS.

Det som virkelig er skremmende er at den liberale eliten i Vesten synes ha en sykelig tiltrekning mot IS: De vil gjerne bevise sin storsinnethet ved å ta IS-familiene tilbake. Mens muslimske land forbyr niqab og hel tildekking, er det en stor fløy i Vesten som mener at beviset på toleranse er at man tolererer ekstrem-islam.

Det kommer ikke til å ende godt. Og vi får ikke høre hvor mange det gjelder: Tusener vil tilbake til Europa.

Amerikanerne reiser hjem. Det kommer til å føre til en reevaluering av deres forhold til kriger i Midtøsten. Trump setter en effektiv stopper for den type galskap som florerer i Europa.

For Europa betyr denne utviklingen noe helt annet: Midtøsten har kommet til Europa. Det er nå en ting. Men våre myndigheter ønsker dem velkommen og for å skjule at nykommerne har andre vaner og verdier, blir de belønnet med privilegier, selv når deres sønner forgriper seg på våre jenter og slår våre gutter.

Alle vet det. Men mediene tror at de kan beholde grepet og fasaden ved å dra til tommeskruene.

Det er som å følge en oppskrift på hvordan man øker motsetningene og polariseringen.

Noen vil med stor sannsynlighet komme inn i en selvdrivende bane av radikalisering hvor de ser vold som en løsning.

Myndighetene skal passe på: Hvis voldsnivået i gatene blir stort nok er det ikke sikkert at det blir like lett å innkassere økte privilegier for muslimer og ditto overvåking av nordmenn.  Folk flest avviser vold, men de begynner å få nok av overvåkingen. Det som Erna og Stortinget nå setter i gang har ikke befolkningens samtykke. Er de klar over det, eller er de så langt inne i sin egen tåkeheim at de har mistet realitetssansen?

Danskene har utviklet begrepet «dominanskriminalitet». Man raner, voldtar og slår for å ydmyke offeret. Ydmykelsen er selve formålet. Hva gjør det med gutter som blir hånet og fratatt sin manndom? Vi hører aldri Erna eller politikere si noe om dette.

Eller hva med alle de voldtatte jentene? Det er et ikke-tema. Men vi hører og kjenner til mange forferdelige historier. Dette er den virkeligheten stadig flere nordmenn opplever. Erna og hennes folk hører ting, men lever beskyttet. Forbudet mot at statsråder kan ta offentlig transport øker avstanden. Hvis man i utgangspunktet har en ideologi som blokkerer utsynet, kan avstanden til vanlige mennesker bli stor.

Typer som Abid Raja og Mohammad Usman Rana benytter anledningen til å rykke frem sine posisjoner. De driver også dominans. Det skumle er at de møter en tilsvarende dominant holdning hos politikere og medier. De har skjønt at de har fått befolkningen mot seg og fra nå av, i økende grad, må skremme den til taushet.

Hvordan skal det gå med Norge?

 

 

Hvis du synes Documents stemme er viktig, så bør du støtte oss. Vi er totalt avhengig av din støtte. Makthaverne skulle ønske vi ikke eksisterte. Kjøret mot Hege Storhaug sier sitt.

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort:

Eller du kan velge et enkeltbeløp:

kr

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

For Paypal og SMS se vår Støtt Oss-side.

 

 

Kjøp Roger Scrutons bok “Konservatismen” fra Document Forlag her!

Kjøp Hege Storhaugs bok «Islam. Den 11. landeplage» fra Document Forlag her!