Næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) mener det er helt greit at enkelte bedrifter går konkurs og må legge ned på grunn av strømprisene.

Vestre vil ikke ha «en pakke for ditt, og en pakke for datt» når noe blir vondt og vanskelig, skriver Dagens Næringsliv.

Næringsministeren forteller om hvordan han selv som et lite barn på 80-tallet opplevde at familiebedriften gikk over ende. Bankkrisen traff, og bedriften hadde ikke satt av nok midler til en uværsdag.

Spetalen med kritikk av Støre-regjeringen: – Null kompetanse

– Jeg var liten den gangen, men mine foreldre ble preget av det. Jeg har dyp respekt og forståelse for at mange er bekymret og redde nå. Vi håper at flest mulig bedrifter skal lykkes. Men noen vil ikke lykkes. Og sånn må det være, sier Vestre.

Han vil ikke love kontantstøtteordninger til bedriftseiere i år, og mener det er helt naturlig at en må akseptere at noen går konkurs på grunn av økte strømutgifter.

– Sånn er det bare, avslutter Næringsministeren.

 

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson!

 

Synes du verden går av hengslene? Vil du forstå hva som skjer og kanskje stritte imot? Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson i dag!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.