President Joe Biden speaks at the White House Conference on Hunger, Nutrition, and Health, Sept. 28, 2022. AP Photo/Evan Vucci)

President Joe Biden trodde åpenbart at kongresskvinnen Jackie Walorski var blant deltakerne under en matkonferanse i Det hvite hus onsdag. Men hun døde i august.

President Biden lurte på om den avdøde kongresskvinnen Jackie Walorski befant seg i salen, og ropte på henne:

– Jackie, er du her, ropte presidenten ut over salen.

Han fortsatte, tydeligvis hadde han glemt at hun var gått bort:

– Hvor er Jackie, jeg trodde at hun skulle være her, fortsatte han og glemte tilsynelatende at Jackie Walorski omkom i en bilulykke i august og at han selv den gang omtalte nyheten som «sjokkerende og trist».

Republikaneren Walorski var sentral i det tverrpolitiske arbeidet med den store planen for å bekjempe sult og feilernæring som Biden presenterte onsdag, og presidenten etterlyste henne trolig for å rose henne for arbeidet hun la ned.

Mange vil mene at dette opptrinnet ikke bidrar til å styrke bildet av Biden som en fortsatt klartenkt, våken og handlekraftig president.

Les også: 

En forvirret og famlende Biden ber tilhørerne om hjelp

 

Bestill fra Document forlag:

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

Bestill også:
Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!

Bli abonnent og få tilgang til alle våre saker straks de legges ut:

Husk å støtte Document:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.