Denne siste uken har medier verden over eksplodert med meldinger om den sjeldne sykdommen apekopper (Monkeypox). At utbruddet er nesten på dagen sammenfallende med en øvelse som Nuclear Threat Initiative (NTI) arrangerte i 2021, kan selvsagt være en tilfeldighet, men mye tyder på at vi her har å gjøre med et akutt tilfelle av Monkey Business.

Øvelsen, som ble arrangert i samarbeid The Munich Security Conference – en annen prestisjefylt tenketank for globalister og ledere fra hele verden, ble presentert slik på NTIs hjemmesider:

Skjermdump: NTI

Slike øvelser, på engelsk ‘kalt en ‘tabletop exercise’, arrangeres titt og ofte både i den kommersielle verden og i organisasjoner som FN. Man ønsker å trene på et scenario som kan inntreffe, man ønsker å være forberedt. Så langt, så vel.

Scenariet for denne spesifikke øvelsen var at en pandemi av apekopper hadde brutt ut i det fiktive landet Brinia.

The exercise scenario portrayed a deadly, global pandemic involving an unusual strain of monkeypox virus that emerged in the fictional nation of Brinia and spread globally over 18 months. Ultimately, the exercise scenario revealed that the initial outbreak was caused by a terrorist attack using a pathogen engineered in a laboratory with inadequate biosafety and biosecurity provisions and weak oversight. By the end of the exercise, the fictional pandemic resulted in more than three billion cases and 270 million fatalities worldwide.

I mars i 2021 var det knapt noen utenfor den lille verdenen av virologer som Peter Dazhak og Anthony Fauci, for å nevne et par, som kjente til denne sykdommen.  Men så er det tilfeldighetens spill, i hvert de tilsynelatende tilfeldighetene, begynner å slå en i øynene. Her fra rapporten om øvelsen, som ble publisert i november 2021. Legg merke til datoene:

Strengthening Global Systems to Prevent and Respond to High-Consequence Biological Threats. Results from the 2021 Tabletop Exercise Conducted in Partnership with the Munich Security Conference. Skjermdump: NTI

Hva er NTI?

Vi ble tipset om resultatene fra denne øvelsen på lørdag 21. mai. Minst to våkne lesere pekte på dette merkelige sammenfallet i datoer for øvelsen og den plutselige oppmerksomheten rundt apekopper. Et av de første spørsmålene som reiste seg for undertegnede, var hva Nuclear Threat Initiative (NTI) er slags organisasjon, og hva atomtrusler har med medisin å gjøre.

Nuclear Threat Initiative (NTI) er en ‘uavhengig organisasjon stiftet i 2001 av den amerikanske senatoren Sam Nunn og filantropisten Ted Turner i USA’, og den ‘arbeider med å avverge katastrofer, angrep og ulykker knyttet til masseødeleggelsesvåpen – atom, biologisk, radiologisk, kjemisk og cyber’, står det å lese på norske Wikipedia. Nå er denne skribenten såpass oppe i årene at jeg husker senatoren Sam Nunn (D) fra langt tilbake. Ted Turner er også et kjent navn. Mange husker ham kanskje best for at han ble gift med den amerikanske skuespilleren Jane Fonda, men selv husker jeg ham som grunnleggeren av Cable News Network, altså CNN. Begge disse grunnleggerne er forøvrig voksne menn, født i 1938, og i denne omgang skal vi nøye oss med å påpeke at begge (her og Ted Turners United Nations Foundation) er listet som bidragsytere til Klaus Schwabs edderkopp-organisasjon, World Economic Forum.

At Obamas tidligere energiminister (2013-17) Ernest Moniz er NTIs øverste leder er kanskje ikke så veldig merkelig, all den tid Moniz er kjernefysiker. Men ved et søk på Moniz i World Economic Forums arkiver, kom det opp et treff, som fikk mine røde flagg til å gå opp, ikke minst i lys av vår tids store energikrise:

Überifisere energimarkedet? Bill Gates i samtale med USAs daværende energiminister, Ernest Moniz? Tankevekkende, indeed.

Den gamle garde i NTI. Fra venstre Ernest J. Moniz, Ted Turner og Sam Nunn. Skjermdump: NTIs årsrapport for 2021

Hvem finansierer så denne tenketanken som avholder topptunge skrivebordsøvelser om all verdens katastrofer som kan ramme menneskeheten?

Årsrapporten for 2021 gir noen svar, men hverken budsjett eller donorer er nevnt spesifikt. Vi må lete videre.

Den første indikasjonen på at noe er, hmm påfallende, finner vi på Wikipedias sider:

Tidlig i 2018 mottok NTI et tilskudd på $ 6 millioner fra Open Philanthropy Project. Tilskuddet vil bli brukt til å «bidra til å styrke dets innsats for å dempe globale biologiske trusler som har økt etter hvert som verden har blitt mer sammenkoblet.» I januar 2018 kunngjorde NTI at de hadde mottatt $ 250 000 i støtte fra Bill og Melinda Gates Foundation. Disse pengene vil bidra til å fremme NTIs innsats for å utvikle en «Global Health Security Index». Indeksen vil analysere et lands biologiske programmer og retningslinjer. (Wikipedia)

Før vi blar oss videre, kan det nevnes at «Global Health Security Index» støtter seg på flere eksperter som også utmerker seg ved nær tilnytning til World Economic Forum og andre globalister-organisasjoner. Bill & Melinda Gates Foundation er godt representert ved David Blazes, nestsjef for Gates-stiftelsens Global Health Program, og Scott F. Dowell er nestsjef for vaksineprogrammet samme sted. At den tidligere nestsjefen ved Gingko Bioworks Inc., et selskap som markedsfører seg under mottoet «Biology by design«, og som også hører til World Economic Forums trofaste medlemmer, er ikke utelukkende tillitsvekkende, for å si det på den måten.

Open Philanthropy Project (OPP) høres ut som et fantastisk flott prosjekt. Vi gir igjen ordet til Wikipedia:

Open Philanthropy er en forsknings- og bevilgningsstiftelse som tar sikte på å dele sine funn åpent. Deres to nåværende sjefer er Holden Karnofsky og Alexander Berger, og dens viktigste sponsorer er Cari Tuna og Dustin Moskovitz. Dustin sier at formuen deres, verdt 11 milliarder dollar, er «samlet rundt oss akkurat nå, men den tilhører verden. Vi har tenkt å ikke ha mye når vi dør.» (Wikipedia)

Hmm. Åpen og transparent filantropisk virksomhet i vår tid er jo nesten for godt til å være sant. Er det virkelig sant? For de innvidde er Dustin Moskowitz kjent som medgründeren av Facebook. Fokusområdene, rent bortsett fra global helse og utvikling, er interessante:

Skjermdump: OPP

Hva mer enn støtte til militante dyrevernere som ligger bak all denne godheten, finner vi på Activistsfacts.com. Det er i sannhet en brokete forsamling, det Demokratiske partiet inklusive:

Skjermdump: Activist Facts

Hva så?

Hva så? vil faktasjekkerne spørre. Hva er galt med å ha skrivebordsøvelser som redder verden fra nye pandemier?

I utgangspunktet er det ingenting galt med det. Men, når forbindelsene til Klaus Schwab og andre kjente globalister som ønsker å snu opp ned på verden i form av sitt «Great Reset» er så mange og omfattende, kan det ikke bare skyldes tilfeldigheter. Blant deltakerne og forfatterne av NTIs apekopper-rapport er det drøssevis med navn som har med World Economic Forum og/eller Biden-administrasjonen å gjøre:

Så når USAs president Joe Biden siteres i USA Today på at ‘alle bør være bekymret for apekopper-utbruddet‘, så blir jeg enda mer bekymret, om enn ikke av samme grunn som presidenten.

Den for Documents lesere velkjente Robert Malone har skrevet en artikkel på substack som kan leses gratis (et video-intervju legges ut senere).  Det har tittelen Monkey Pox – Truth versus Fearporn.

In my opinion, based on currently available information, Monkeypox is a virus and disease which is endemic in Africa, emerges sporadically after transmission into humans from animal hosts, and is typically spread by close human contact. It is readily controlled by classical public health measures. It does not have a high mortality rate. Unless there has been some genetic alteration, either through evolution or intentional genetic manipulation, it is not a significant biothreat, and has never been considered a high threat pathogen in the past.

Etter min mening, basert på foreløpig tilgjengelig informasjon, er Monkeypox et virus og en sykdom som er endemisk i Afrika, som dukker opp sporadisk etter overføring til mennesker fra dyreverter, og er typisk spredt ved nær menneskelig kontakt. Det styres lett av klassiske folkehelsetiltak. Det har ikke en høy dødelighetsrate. Med mindre det har skjedd en viss genetisk endring, enten gjennom evolusjon eller forsettlig genetisk manipulasjon, er det ikke en betydelig biotrussel, og har aldri blitt ansett som et høyt trusselpatogen i fortiden.

Er det noen som tror at det også er tilfeldig at dette kommer samtidig med Erna Solbergs utnevnelse til styret Global Citizen og med WHOs årsmøte?

Erna Solberg vil forandre verden – blir styremedlem i Global Citizen

 

Doc-TV spesial: WHOs kongress i Genève 22.–28. mai

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.