Tidligere finansminister og Frp-leder Siv Jensen blir styreleder i rekrutteringsselskapet MeyerHaugen, opplyser selskapet i en pressemelding.

Jensen tar over vervet umiddelbart.

– Jeg synes rekrutteringsselskapet MeyerHaugen er et veldig spennende selskap med gode verdier og et selskap som ønsker å utgjøre en forskjell i et veletablert marked. Jeg er kommet i den luksussituasjonen at jeg kan takke nei til ting jeg ikke synes er gøy og takker bare ja til det jeg synes er spennende og de selskapene som tør å utfordre, sier Siv Jensen i pressemeldingen.

Jensen var finansminister fra oktober 2013 til januar 2020.

– Vi er veldig ydmyke over å få Siv Jensen som styreleder i MeyerHaugen. Vi vil sette standarden for morgendagens rekruttering, og det er klart at en person av Sivs kaliber vil hjelpe oss å nå målene våre, sier managing partner Petter Meyer.

Jensen ble også nylig nytt styremedlem i PatientSky Norge, og har også ledet et arbeid i regi av Redningsselskapet for å forebygge drukningsulykker etter at hun ga seg som Frp-leder.

 

Kjøp Alf R. Jacobsens sensasjonelle «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.