Nytt

Partileder og finansminister Siv Jensen før gruppemøtet i FrP i Stortinget den 15. januar 2020. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix.

Striden rundt den IS-siktede kvinnen er ikke en god nok sak å gå ut av regjering på, mener enkelte i FrP. Andre tror partileder Siv Jensen har en god slagplan.

– Jeg synes ikke dette er en sak å gå på. Vi kan ikke stille ultimatum og true med å gå fra regjeringen annenhver måned. Det er fryktelig slitsomt, sier en kilde som deltok på FrPs gruppemøte på Stortinget onsdag, til Stavanger Aftenblad.

Der ble stortingsgruppa til FrP enige om å levere en liste med krav til statsminister Erna Solberg som må innfris om partiet skal bli i regjeringen.

En annen som var til stede på møtet, forteller derimot om en optimistisk forsamling med solide forhåpninger om gode gjennomslag. Journalister som ventet på gangen, kunne tidvis høre både latter og applaus fra FrPs grupperom.

– Slagplanen virker veldig bra. Siv virker å ha god kontroll og god regi på dette, sier kilden, som peker på innvandring som et utgangspunkt for FrP-kravene.

(©NTB)

 

Kjøp Halvor Foslis nye bok her!