Nytt


Hans Olav Syversen (Krf) blir intervjuet av Kjetil Løset i TV2 Nå blir Løset en nøkkelperson i FrP. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix

Det var kanskje ikke så mange som så den komme:  NTB melder nå at Fremskrittspartiets stortingsgruppe har ansatt politisk reporter Kjetil Løset som ny kommunikasjonssjef. Løset har vært ansatt i TV2 i 22 år. Nå blir han sentral i arbeidet med å få FrP tilbake til «gamle høyder».

– Det er selvsagt vemodig å forlate gode kolleger og venner i TV2, men samtidig ser jeg fram til nye og spennende faglige utfordringer på innsiden av politikken, sier han i en pressemelding.

Løset opplyser at han med umiddelbar virkning, etter eget ønske og avtale med TV2, ikke utfører arbeidsoppgaver som omhandler kanalens dekning av norsk politikk. Løset er utdannet journalist i Volda.

Frp-leder Siv Jensen mener at ansettelsen av Løset som kommunikasjonssjef er en formidabel styrking av partiets mannskap. Hun gleder seg til å starte samarbeidet.

– Med Løset får vi en av Norges beste kommunikasjonseksperter med på laget. Det er litt over ett år til et svært viktig stortingsvalg, hvor målet vårt er å sørge for at politikken som føres de neste årene, får et tydelig Frp-stempel. Vi kunne ikke ansatt en mer kompetent og dyktig kommunikasjonssjef, og jeg gleder meg veldig til å starte samarbeidet, sier Jensen.

Det er ikke opplyst noen dato for når Løset begynner i den nye jobben.

Forhåndsbestill Islamismen i Sverige her!