– Se på Vest-Afrika, der er det nesten ingen korona, for der tar de malariamedisin, altså hydroksyklorokin. Hvorfor studeres ikke dette? Ordene er Ben Carsons. Han var nevrokirurg, og han var minister for byutvikling og boligpolitikk under Trump, og vipps, der kom politikken inn i bildet.

“Let’s look around the world at things that work. Let’s look at the fact that on the western coast of Africa, there’s almost no COVID. And let’s ask ourselves, why is that? And then you see, it’s because they take antimalarials, particularly hydroxychloroquine. Let’s study that. Let’s see what’s going on there.»

Carson er ingen virolog, men han var en av verdens mest kjente nevrokirurger – den første som lyktes å separere siamesiske tvillinger, sammenvokste ved hodet – før han forsøkte seg seg som politiker i Republikanernes primærvalg i 2016. Han kastet kortene, støttet Trump og ble så utnevnt til minister for byutvikling og boligpolitikk i 2017.

Lørdag sendte Epoch Times nesten et timelangt intervju med ham. I intervjuet som dere kan se en teaser av under her, snakket han ikke bare om korona og politikken rundt den. Kritisk raseteori og dens ødeleggende virkninger på det amerikanske samfunnet er også et tema som ligger denne afro-amerikanske legen og politikeren nær.

Noen av hans uttalelser er også kommet på trykk i en egen artikkel på Epoch Times (registrering kreves, også for hele sendingen). Ikke bare nevner han hydroksyklorokin (i Norge kjent som Plaquenil), men også tausheten, for ikke å si fortielsen av ivermectin.

“Let’s listen to these physician groups who’ve had incredible success with ivermectin. Let’s look at the results with monoclonal antibodies. Let’s look at all of these things. Let’s put them all in our armamentarium so that we don’t have a one-size-fits-all system.”

– La oss høre på disse legegruppene som har hatt utrolig suksess med ivermectin. La oss se på resultatene med monoklonale antistoffer. La oss se på alle disse tingene. La oss sette dem alle i vårt arsenal, slik at vi ikke bare låser oss til en løsning.

Pandemic Could Be Solved Quickly If Politics Thrown Out: Dr. Ben Carson

Les (og se):

Doc-TV Spesial: Document møter Dr. Peter Dvergsdal

Amerikanske medier blir som Radio Rwanda

 

Kjøp Kents bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.