Rick Saleeby er producer for The Lead with Jake Tapper. Privat er han opptatt av å spille ut sine seksuelle fantasier på 14-åringer. Det ble denne uken dokumentert av Project Veritas som fredag friga navnet. Saleeby er den andre CNN-produceren på kort tid som blir tatt for pedofili.

John Griffin er pågrepet, men det tok 18 måneder fra FBI fikk anmeldelsen til de reagerte. I mellomtiden hadde Griffin jenter ned i ni år på overnatting.

Griffin betalte mødrene til jentene. Det samme drev Saleeby med. Han innledet et forhold til en enslig mor med en datter på 14 og det var datteren han virkelig var interessert i. Project Veritas dokumenterte hvordan han sendte eksplisitte sexmeldinger om hva hans hensikter og ønsker var til moren og en venninne av henne som tok affære.

FBI har selv problemer med sexforbrytere. Da de fikk melding om at legen for landslaget i turn var en sexovergriper gikk det ett år før de gjorde noe. Da var mange flere jenter blitt utsatt for hans overgrep.

CNNs renommé begynner å bli frynsete. Jake Tapper er ikke borte selv. Han innledet et forhold til Monica Lewinsky etter at hun hadde hatt et forhold til Bill Clinton.

Programleder Chris Cuomo fikk nylig sparken for å ha brukt sitt kontaktnett til å finne negativ informasjon om kvinner som hadde anklaget broren, guvernør Andrew, for tafsing og sex-press.

Project Veritas Names CNN Producer Involved in Wednesday’s Tragic Story

Les også:

FBI ser andre veier når makten er involvert

Kjøp Kents bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.