CNNs Jake Tapper og Wolf Blitzer forsøker å presse maksimalt ut av Trumps løsmunnethet. Men de prøver så hardt at deres agenda blir litt for synlig.

Donald Trump gjorde kort prosess med den daglige pressebrief om epidemien fredag og forlot rommet uten å ta spørsmål. Journalistene gikk amok og CNNs Wolf Blitzer kalte Trump en feiging.

Reporterne ropte spørsmål etter presidenten. Trump viste at han har ett våpen de ikke kan gjøre noe med: Han kan la være å ta spørsmål. Dermed får de ingen story.

Anti-Trump-mediene har overgått hverandre i avsky og fordømmelse siden Trump torsdag gjorde det han av og til gjør: Han tenker høyt. Men deler av pressen er ikke med på notene. De venter tvert imot på å få noe de kan hogge klørne i. Det må være en skjødesløs bemerkning som de kan rive ut av sin sammenheng og fremstille slik det passer dem.

Tema var desinfisering og rensing av omgivelser med desinfiserende middel man får kjøpt i butikken. -Kanskje vi en dag kan komme dit at vi også kan rense oss selv innvending, sa Trump og oppfordret leger til å forske på muligheten.

Det var en slumsete kommentar, off-the-cuff, ut av ermet, men heller ikke noe mer.

Men mediene la det ut som at Trump anbefaler folk å drikke eller ta klorin eller salmiakk.

Fabrikken som produserer desinfiserende midler sendte ut en advarsel til folk om ikke å ta deres produkter på noen annen måte enn anført. Det ga presseoppslagene vind i seilene.

Medier som CNN gjør en feil: De blåser sakene opp og forsøker å koble det til antall døde. Målet har hele tiden vært å vise at Trump ikke tok coronaen alvorlig og at 50.000 døde dermed kan legges ved presidentens føtter.

Problemet er bare at de Trump-hatende mediene selv latterliggjorde hans innreiseforbud og selv ikke tok viruset alvorlig. Det er lett å demonstrere. I tillegg har de forsvart Kina.

For det tredje bruker de de døde mot Trump. Det liker ikke folk. Det er å misbruke lidelse:

Jake Tapper, CNN, said, “The death toll in the United States this afternoon now reaching what was once an unthinkable number. More than 50,000 people in the United States lost to coronavirus. To put this in perspective, at this hour a month ago, that number was 646 dead. Health experts caution the actual death toll assuredly much higher than 50,000. Exactly two months ago, President Trump tweeted, quote, ‘The coronavirus is very much under control in the USA.’ We can clearly now see that was not the case then, and it is not the case now amid this horrific death toll.” (..)

Tapper concluded, “What’s more important than Lysol-gate itself is what this all suggests about the president’s ability to handle this crisis, which has now killed more than 50,000 people in the United States.”

Det er lett å se hvor NRK får sine talking points fra. CNN, MSNBC prøver å klebe de døde til Trump. Men de prøver for hardt.

Det dør 600.000 mennesker av kreft i USA hvert år.

De Trump-hatende mediene og politikerne ønsker å holde USA nedstengt for å svekke Trump. De blåser i om økonomien går ad undas.  De vet at hvis USA starter opp igjen før sommeren, vil økonomien etter alle sannsynlighet gå så det suser på høsten. Da vil Trump vinne gjenvalg.

Medier som CNN vil ikke overleve fire år til med Trump.

 

CNN’s Tapper: Trump’s ‘Lysol-Gate’ Claim of Sarcasm ‘a Bald-Faced Lie’…

 

Kjøp Klanen her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.