Trumps talskvinne Karoline Leavitt minnet om at Jake Tapper og Dana Bash har hatt en rekke utfall mot Trump som likevel går med på at de leder den første debatten. Men det likte programleder Kasie Hunt dårlig og sa det har gått dårlig for kandidater som angriper programlederne.

Leavitt sa hun bare slo fast fakta og det ville ta henne noen sekunder å illustrere påstandene. Da gjorde Hosie alvor av trusselen og stengte av mikrofonen hennes.

«At CNN kuttet av mikrofonen min fordi jeg tok opp en debattmoderators historie med anti-Trump-løgner, beviser bare vårt poeng om at president Trump ikke vil bli behandlet rettferdig i torsdagens debatt. Likevel er president Trump fortsatt villig til å gå inn i denne 3-1-kampen for å bringe sitt vinnende budskap til det amerikanske folk, og han vil vinne,» sa Trumps nasjonale pressesekretær Karoline Leavitt til Fox News Digital mandag morgen.

Leavitt ble brått avbrutt under et intervju med CNN-programleder Kasie Hunt mandag morgen, etter å ha kritisert CNN-programlederne Jake Tapper og Dana Bash, som skal lede torsdagens debatt mellom Trump og Biden.

«Det er derfor president Trump bevisst går inn i et fiendtlig miljø på nettopp denne kanalen, på CNN, med debattledere som har gjort sine meninger om ham svært godt kjent de siste åtte årene. Og deres partiske dekning av ham», sa Leavitt på CNN i forkant av debatten.

Men CNN liker ikke å bli minnet om deres forhistorie. De tar det som en fornærmelse.

«Så jeg vil bare si at mine kolleger, Jake Tapper og Dana Bash, har opptrådt profesjonelt når de har dekket valgkamper og intervjuet kandidater fra alle sider av midtgangen. Jeg vil også si at hvis du snakker med analytikere av tidligere debatter, så er det slik at hvis du angriper moderatorene, så taper du vanligvis», svarte Hunt.

Etter den behandling Trump har fått av rettssystemet og justisdepartementet er publikum svært vare for forskjellsbehandling. Alle vet at CNN har vært anti-Trump fra dag én. Når de ikke vil tillate Leavitt å slå fast det opplagte, men kutter henne av, bekrefter Hunt bare hennes poeng.

«Så jeg vil bare si at mine kolleger, Jake Tapper og Dana Bash, har opptrådt profesjonelt når de har dekket valgkamper og intervjuet kandidater fra alle sider av midtgangen. Jeg vil også si at hvis du snakker med analytikere av tidligere debatter, så er det slik at hvis du angriper moderatorene, så taper du vanligvis», svarte Hunt.

Leavitt nektet å bøye seg og dermed skar Hunt henne av.

CNN forsto ikke at de da bekreftet hva Leavitt sa: De er partiske. Poenget var at de skulle fremstå som upartiske før debatten.

 

https://www.foxnews.com/politics/trump-camp-hits-back-after-cnn-host-cuts-feed-slams-debate-moderators-history-anti-trump-lies?dicbo=v2-Fn8EusM

 

Kjøp bokpakke med «Hypermoral» og «Politisk kitsch» av Alexander Grau!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.