Donald Trump kunngjorde torsdag at han vil lansere Truth Social i første kvartal 2022, et sosialt medie-nettverk som tar sikte på å stå opp mot tyranniet til Big Tech.

Allerede i november 2021 vil inviterte gjester få ta bruk en beta-løsningen av Trumps nye plattform, og løsningen vil bli tilgjengelig for alle i først kvartal 2022.

Den nye plattformen er en del av det nyopprettede Trump Media & Technology Group (TMTG), hvor Trump sitter som styreleder, ifølge Fox News.

– Jeg skapte Truth Social og TMTG for å stå imot tyranniet fra teknologigigantene. Vi lever i en verden der Taliban har stor tilstedeværelse på Twitter, og hvor likevel din favorittpresident i USA er blitt tiet i hjel. Dette er uakseptabelt, sier Trump.

Videre sier Trump at han vil gi alle en stemme.

– Jeg er spent på å sende ut min første sannhet på Truth Social veldig snart. TMTG ble grunnlagt med et oppdrag om å gi en stemme til alle. Jeg er spent på å snart begynne å dele tankene mine om Truth Social og kjempe tilbake mot Big Tech. Alle spør meg hvorfor ikke noen står imot Big Tech? Vel, vi kommer snart!

 

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.