Nytt

Mike Pence var mandag sammen med president Trump og forsvarsminister Mark Esper for å markere Memorial Day. Foto: Erin Scott/Reuters/Scanpix

Visepresident Mike Pence sier i et intervju med Breitbart at administrasjonen kommer til å gjøre noe med at Big Tech sensurerer konservative.

Anti-Trump-mediene har i tre år snakket om at Russland forsøkte å påvirke valget i 2016. Men de tier om at Big Tech diskriminerer konservative og forsøker å påvirke velgerne.

Asked during an exclusive interview on Friday about big tech companies like Twitter, Facebook, Google, and others downplaying conservative voices, Pence said that President Donald Trump has “made it very clear” this type of behavior is unacceptable. Pence’s interview aired on Breitbart News Saturday on SiriusXM 125 the Patriot Channel.

Wall Street Journal skrev sist uke at Trump vurderer å nedsette et utvalg som skal foreslå løsninger. Ett av dem kan være å gi Big Tech redaktøransvar. De foretar politiske vurderinger så hvorfor skulle de være fritatt?

Samtidig minner Pence om at til tross for at anti-Trump-medier spilte på lag med FBI, Justisdepartementet, CIA og Bob Muellers team, som lekket som gale for å holde Russland-hysteriet i luften, så lykkes de ikke. Meller-rapporten hadde ingenting og riksrettssaken falt til jorden.

Det var takket være alternative medier på nettet, sier Pence. De har vokst og blitt så mange og har så stor oppslutning at de vipper opinionen. Når folk har alternativer, fungerer demokratitet.

“The great news is there are—in addition to Breitbart—there are great and consistent voices bringing the facts to the American people,” Pence said. “While many in the mainstream media have been after this president, after this administration, since before our inauguration, it’s been that chorus of voices on the Internet that have brought forth the truth and the facts to the American people. Whether it be the whole Mueller investigation or the Russia hoax or whether it be the impeachment that was brought forward and rejected by the Senate, it’s been those voices that’s made a difference for America, and we have every confidence going forward that we’re going to make sure the First Amendment rights of people who cherish freedom and cherish what this president has been able to do for this country are preserved, and I have every confidence that with that great army of conservative thinkers on the Internet we’re going to drive toward a great victory come November.”

Pence er optimist med tanke på høstens valg.Det har nettopp vært to supplerigsvalg, ett i California og ett i Wisconsin. Republikanere vant begge.

-Det kan bli en rød bølge til høsten, sier Pence optimistisk.

 

 

Exclusive — Mike Pence on Social Media Censorship of Conservatives: ‘We’re Just Not Going to Tolerate It’

Forhåndsbestill Islamismen i Sverige her!