Donald Trump er allerede persona non grata på Twitter, Facebook og Instagram. Alle hans personlige profiler er fjernet av Big Tech. Nå blir også hans stemme fjernet ved at innlegg hvor Trump snakker, blir slettet. Han dømmes til å være en ikke-person (fra boken «1984») av Big Tech.

I et intervju med svigerdatteren Lara Trump for hennes show The Right View, indikerer Trump at han kan komme til å stille som presidentkandidat i 2024. Han kritiserer også sosiale medier og MSM for å ha holdt tilbake historien om Hunter Bidens laptop. Videre kritiserer Trump Bidens grønne agenda og «kanselleringskulturen» som han sier utsletter amerikansk kultur. Og ikke minst advarer Trump om migrantkrisen på grensen mot Mexico.

Lara Trump meldte for to dager siden på Twitter at hun var blitt en del av Fox News-teamet.

Lara Trump hadde på forhånd annonsert det 18 minutter lange intervjuet med Trump på Facebook, Instagram og Twitter.

Klokken 21.26 tirsdag kveld, fire minutter før intervjuet skulle lastes opp, sendte Facebook en melding til Laras team om at videoen ville bli fjernet hvis den ble lagt ut. Klokken 21.51 meldte Facebook at de hadde fjernet intervjuet.

«Innhold med Trumps stemme er for tiden ikke tillatt på våre plattformer», skriver Facebook.

At 9.26pm, Lara's team received this email from Facebook warning them that the interview would be removed

Lara Trump shared a post on her Instagram page showing an email from a Facebook representative which said the interview had been blocked

Lara Trump kommenterte no-platformingen på sin egen Instagram-konto:

Her er en kortversjon av intervjuet:

Hele intervjuet kan du se på The Right View.

Dette innlegget finner du ikke på Facebook. Men del gjerne der direkte fra vår nettside. Da unngår vi at Facebook legger inn nok en brems på oss. De slettet vår danske side fordi vi omtalte Tommy Robinson, som også er dømt av Facebook til å være en ikke-person.

Daily Mail

Kjøp Kents bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.