Hvis du tror at amerikanske medier er blitt mer forsonlig innstilt mot Trump, må du tro om igjen. De er like fiendtlige som de var i fire år. At Biden kjører landet i grøfta betyr mindre enn hatet mot Trump. Det er like sterkt. Eller er det frykt? Frykt for at han kan komme til å vinne i 2024?
Republicans Conspiracy Theories
Former President Donald Trump addresses the crowd via video Saturday, June 12, 2021, at the River’s Edge Apple River Concert Venue in New Richmond, Wis. The MAGA rally was organized by pillow salesman-turned conspiracy peddler Mike Lindell. For a few hours last weekend, thousands of Donald Trump’s loyal supporters came together under the blazing sun in a field in Western Wisconsin to live in an alternate reality where the former president was still in office — or would soon return. (AP Photo/Jill Colvin)

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂