John Durham er betrodd oppdraget å komme til bunns i hvem som startet Russia collusion-storyen.

Riksadvokaten i Connecticut, John Durham, reiser til Storbritannia med et team etterforskere for å intervjue Christopher Steele, eks-agenten som skrev rapporten som Trump som ble brukt som grunnlag for å overvåke hans kampanje, men hvis påstander aldri er bekreftet.

Steele har hittil nektet å forklare seg for amerikanske justismyndigheter. Nå stiller han opp. Tidligere statsadvokat, Jo diGenova, tror Steele er tilbudt immunitet mot å si det han vet.

Det var the Times som rapporterte at Steele er villig til å snakke:

The Times (UK) cited sources close to Steele on Tuesday in reporting that the 54-year-old is set to be interviewed in London within weeks. The development comes as attention has returned to the dossier authored by Steele — especially since its more sensational claims were not substantiated by Special Counsel Robert Mueller, whose report found no evidence of collusion between the Trump campaign and Russia during the 2016 election.

DiGenova tror Steeles vitnemål kan bli ødeleggende for sjefene i FBI:

DiGenova noted there was no longer any doubt that senior officials at the FBI under former president Obama «engaged in a criminal conspiracy against President Trump while he was a candidate and while he was president-elect and while he was president.»

«That’s why John Durham wants to talk to him, because there was a criminal conspiracy led by senior FBI officials,» he explained.

 

Joe diGenova Reacts to Christopher Steele’s Decision to Meet with DOJ: ‘The Walls Are Closing in on FBI Fraudsters

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.