EU la onsdag frem sin klimapakke og Norge vil for alt i verden tilhøre den store hvite flokk, anført av Mutti Merkel. Erna har latt tyskerne overta vårt hvite gull – fossekraften, mens vi sitter igjen med ustabil vindkraft, den som tyskerne selv ikke vil ha. For hundre år siden var det kamp om konsesjonslovene og Berge Furre skriver stolt om hvordan nasjonen forsvarte seg mot utenlandske interesser som ville ha kloa i naturressursene som bare gir og gir og aldri tar slutt.

Nå har vi gitt bort kontrollen til Brussel og Berlin. Og Erna sender regningen videre til skattebetalerne. Bedraget har ennå ikke gått opp for vanlige folk, men når det gjør det vil skuffelsen bli står. LO har vært med på ferden, det samme har NHO. Og krona på verket var da høyesterett sa man godt kun gi bort nasjonal suverenitet bare det skjedde stykkevis og delt.

Regjeringen grep sjansen og nå har vi gitt bort kontrollen over våre egne naturressurser, mens vi må slutte å bruke olje. Snakk om å gi bort alle kortene.

Les også Kents kommentar:

I dag starter EU jobben med klimaplanen «Fit for 55»

Videoen er klar så fort den er ferdig prosessert på Rumble. Følg oss der!
Følg oss også på PodBean, iTunes, og alle steder podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der! 
 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.