Christian Skaug er på besøk fra Italia og hva er mer naturlig enn å ta utgangspunkt i hans nyoversatte artikkel av algeriske Boualem Sansal. Sansal spør: Finnes Europa? Det finnes ikke lenger i europeernes hoder, så hvor er det blitt av?

Europa er et stykke territorium som mennesker søker seg til og de opprinnelige innbyggerne gjør ikke noe forsøk på å forsvare det som er deres. Det skal sies at de ikke får noe hjelp av sine egne myndigheter som tar dem i stikken, men de kunne latt være å gå som lam til slaktebenken, ved å stemme på de samme partiene som har lagt til rette for og ønsket befolkningsutskiftningen.

Samme prosess foregår i alle vestlige land, bortsett fra Sentraleuropa, og de får høre det.

Men mønsteret er ganske klart: En gang var Nord-Afrika kristent. De kristne ble feid vekk av islam. Nå er de kristne utrenset fra Midtøsten. Da står Europa for tur. Vest-europeere er så dumme at de tror de blir skånet fordi de er avkristnet. De skjønner ingenting før det er for sent.

Videoen er klar så fort den er ferdig å prosessere på Rumble. Følg oss der!
Følg oss også på PodBean, iTunes, og alle steder podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!