Foto: Facebook

Joe Biden unngikk å fordømme Noah Green som drepte politimannen William Evans ved Capitol Hill fredag og forsøkte å koble angrepet til hendelsene 6. januar, til tross for at Noah Green vedkjenner seg Nation of Islam og skriver at «Allah har valgt meg til andre ting», hvilket trolig hentyder til terror.

Noah Green described himself as a “Follower of Farrakhan” on his Facebook page, according to reports. Green hit two police officers with his car and rammed a security barrier. Green was shot and killed by law enforcement after he exited the vehicle and drew his knife.

“However, the path has been thwarted, as Allah has chosen me for other things,” Green wrote on his Facebook page. “Throughout life, I have set goals, attained them, set higher ones, and then been required to sacrifice those things.”

Green's Facebook page included this picture of a Nation of Islam certificate made out to 'Noah X' in Norfolk, Virginia

The Nation of Islam ble grunnlagt i Chicago i 1930. Sekten instruerer at svarte er verdens herskere.

Biden ignorer disse klare meldingene. Etter å ha kondolert de etterlatte til William Evans, begynner han å snakke om 6. januar.

“We know what a difficult time this has been for the Capitol, everyone who works there, and those who protect it,” he wrote, and added, “As we mourn the loss of yet another courageous Capitol Police officer, I have ordered that the White House flags be lowered to half-mast.”

Den første politimannen som gikk tapt var Brian Sicknick, men han døde dagen derpå, 7. januar. Likevel fortsetter mediene å skrive at han ble drept.

 

Joe Biden Fails to Condemn Farrakhan Follower Capitol Hill Attack in Statement

 

Kjøp Asle Tojes siste bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.